Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Нова опрема 2019 година / Архива по категорија „Опрема за сечење материјали со хидрогел и медицински салфетки“

Опрема за сечење материјали со хидрогел и медицински салфетки

Опрема за обложување на хидрогел WHM-7

7203

989767 година
  • Опрема за обложување на хидрогел
  • Лепило со премачкување со хидрогел

Опремата за хидрогел за обложување WHM-7 е погодна за обложување на какви било неткаени основни материјали (гел за ладење, антипиретик гел, антиревматски лекови, паста од комарец, гел за анестезија, козметички гел за едем под очите, растворливи во вода производи за нега на кожата и може да се користат итн. препарати базирани на вода). Интерфејс човек-машина, PLC компјутерски систем за контрола (PLC направен во Јапонија, екран на допир, прекинувач за напојување се направени во Тајван). Фотоволтаични и оптички системи за следење и позиционирање, автоматско напојување со материјали. Снабдувањето со суровини се врши со употреба на два обложени ролери. Master Punch на Qianchuan Corporation, Јапонија. Копчето за товарење е во состојба да прими околу 25 кг хидрогел. Случајот е изработен од не'рѓосувачки челик во согласност со медицинските барања за хигиенска обработка.

Опрема за сечење салфетки на неткаена основа со хидрогел WHM-1

7201

989747 година
  • Опрема за сечење на неткаени салфетки со хидрогел
  • Сечење салфетки

Опрема за сечење на салфетки WHM-1 е дизајнирана да ги намали влажните марамчиња и козметички или медицински маски од какви било неткаени материјали со хидрогел импрегнација (гел за ладење, антипиретик гел, гел за хигиена за хигиена за бебиња, паста од комарци, аналгетски гел, козметички гел од едем под очите, растворливи во вода раствори за нега на кожата на лицето, паста за слабеење, итн. козметички или лекови базирани на вода). Интерфејс човек-машина, PLC компјутерски систем за контрола (PLC направен во Јапонија, екран на допир, прекинувач за напојување се направени во Тајван). Фотоволтаични и оптички системи за следење и позиционирање, автоматско напојување со материјали. Снабдувањето со суровини се врши со употреба на два обложени ролери, потоа пневматско стегање и вертикално сечење со мастер удар на финалниот производ (секачи за пумпање мелење направени во Тајван, господар удар на Oianchuan Corporation, Јапонија). Преземачкиот материјал е фиксиран со асцендентна оска со ...