Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Нова опрема 2019 година / Архива по категорија „Опрема за сортирање и полирање на таблети и капсули“

Опрема за сортирање и полирање на таблети и капсули

Опрема за сортирање на капсули од серија CC-10

7204

989784 година
  • Опрема за сортирање на капсули
  • Подредени капсули

Опремата за сортирање капсули CC-10 серија Б е дизајнирана да отстрани празни капсули, фрагменти од капсули и отпад по полнењето на капсулите и автоматски избира капсули чија тежина е под дозволената норма. Овој модел може да се поврзе со главната производна линија. После процесот на сортирање, капсулите можат да се полираат. Во делот за сортирање, чистиот компримиран воздух собира празни капсули, фрагменти и капсули со мала тежина во колекторот. Компримираниот воздушен притисок се прикажува на мерниот вентил на филтерот за декомпресија, кој може да се прилагоди на различни барања. Завршените капсули се исфрлаат.

Капсула Полизатор SJJ-15A, 15B

7204

989783 година
  • Полирач за капсули
  • Полирани капсули

Полгач за капсули SJJ-15A, 15B: тип А - електронска контрола на брзината, тип Б - контрола на фреквенцијата на брзината. Опремата е наменета за полирање на капсули со желатин.

Опрема за полирање и сортирање на капсули од серија CC-10

7203

989774
  • Опрема за полирање и сортирање на капсули
  • Полирани капсули

Опрема за полирање и сортирање на капсули од серија CC-10 е еден вид полирач за капсули со функција за сортирање. Опремата не само што полилизира капсули и таблети, туку и ја елиминира статичката електрична енергија, а исто така сортира капсули и таблети со тежина под нормата, неисправни капсули, таблети со чипови или парчиња таблети или капсули. Опремата е погодна за обработка на сите големини на капсули, без потреба да заменувате делови. Капсулите се хранат од опрема за полнење на капсули. Ротирачката четка ги пренесува капсулите во чист резервоар каде што ги полира и ги прицврстува капсулите. Отсечените честички и фрагментите од капсулите се отстрануваат со вакуум вшмукување чаша, по што четката ги пренесува капсулите во излезот на резервоарот. На делот за сортирање, чистиот компресиран воздух собира капсули со тежина под норма, чипови и фрагменти во колекторот. Притисокот на компримиран воздух се прикажува на мерниот вентил на филтерот за декомпресија, кој може да се прилагоди ...

Опрема за полирање и сортирање на капсули во серија CC-10

7203

989773
  • Опрема за полирање и сортирање на капсули
  • Полирани капсули

Опрема за полирање и сортирање на капсули CC-10 серија е вид на полирање за капсули со функција за сортирање. Опремата не само што полилизира капсули и таблети, туку и ја елиминира статичката електрична енергија, а исто така сортира капсули и таблети со тежина под нормата, неисправни капсули, таблети со чипови или парчиња таблети или капсули. Опремата е погодна за обработка на сите големини на капсули, без потреба да заменувате делови. Капсулите се хранат од опрема за полнење на капсули. Ротирачката четка ги пренесува капсулите во чист резервоар каде што ги полира и ги прицврстува капсулите. Отсечените честички и фрагментите од капсулите се отстрануваат со вакуум вшмукување чаша, по што четката ги пренесува капсулите во излезот на резервоарот. На делот за сортирање, чистиот компресиран воздух собира капсули со тежина под норма, чипови и фрагменти во колекторот. Компримираниот воздушен притисок се прикажува на мерниот вентил на филтерот за декомпресија, што може ...

Капсула Полизатор ZHM-2

7203

989772
  • Полирач за капсули
  • Полирање на капсули

ZHM-2 капсула Polisher е автоматска машина за прицврстување и полирање за капсули со желатин. Сообразно со GMP стандардот.

1 2