Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Експериментална опрема / Лабораториска опрема / Архива по категорија „Анализатор на јачина на гел“

Анализатор на јачина на гел

Анализатор на јачина на гелатин гел JS-02

331

921048 година
  • Систем за лабораториски тест со јачина на желатин
  • Систем за лабораториски тест со јачина на желатин

Систем за тестирање на јачината на желатин гел. Овој систем се користи за да се утврди составот на желе во желатин. Комплексот се состои од анализатор на составот на желатин, резервоар за вода со постојана температура и кондензатор. Уредот ги контролира сите операции поврзани со одредувањето на составот на желе во желатин. Работи во режим на бои. Тој користи високо чувствителен сензор за притисок, автоматска корекција на нелинеарни грешки, голема точност. Ние ви нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на јачина на желатински гел. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.