Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Експериментална опрема / Лабораториска опрема / Архива по категорија „Анализатори на влага“

Анализатори на влага

Анализатор на влага за прашоци и гранули SF-01

329

921027
  • Опрема за лабораториско истражување на влажност на разни фармацевтски материјали

Анализаторот на влагата се користи за да се анализира содржината на влага во прав или гранули. Сушење на постојана температура со помош на инфрацрвена ламба, фокусирано греење, брзо сушење. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на влага. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.