Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Опрема за пакување / Архива по категорија „Машини за полнење со инфузија со тревки“

Машини за растителна инфузија

Пластична машина за полнење ББ-152

417

921904
  • Машина за полнење и пакување со билки
  • Машина за полнење и пакување со билки

Компактна машина за полнење течности во мека пластична кеса. Се користи за флаширање на топла лушпа на лековити билки. Машината формира кесички од валана пластика. Обезбедени се два течни резервоари и контролирано и програмирано греење. Дозите на течностите се прилагодливи. Продуктивност 480 ампули на час. Тежина 110 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за флаширање и затворање. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Willе помогнеме при набавка на ролни материјали за пакување. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Пластична машина за полнење ББ-151

416

921900
  • Автоматска опрема за полнење на течности во пластична амбалажа
  • Автоматска опрема за полнење на течности во пластична амбалажа

Компактна машина за полнење течности во мека пластична кеса. Се користи за флаширање на топла лушпа на лековити билки. Машината формира кесички од валана пластика. Обезбедени се филтри за течност и греење. Дозите на течностите се прилагодливи. Продуктивност 480 ампули на час. Тежината е 65 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за флаширање и затворање. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Willе помогнеме при набавка на ролни материјали за пакување. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Пластична машина за полнење ББ-153

417

921907
  • Машина за полнење и пакување со билки

Компактна машина за полнење течности во мека пластична кеса. Се користи за флаширање на топла лушпа на лековити билки. Машината формира кесички од валана пластика. Три течни резервоари се обезбедени за контролирано и програмирано греење. Дозите на течностите се прилагодливи. Продуктивност 480 ампули на час. Тежината е 150 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за флаширање и затворање. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Willе помогнеме при набавка на ролни материјали за пакување. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.