Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Експериментална опрема / Архива по категорија „Машини за правење котли за риболов“

Машини за правење котли за риболов

Машина за производство на котли БР-30

354

921283
 • Опрема за производство на дражеи и котли со дијаметар до 30 мм
 • Опрема за производство на дражеи и котли со дијаметар до 30 мм
 • Опрема за производство на дражеи и котли со дијаметар до 30 мм
 • Опрема за производство на дражеи и котли со дијаметар до 30 мм
 • Опрема за производство на дражеи и котли со дијаметар до 30 мм
 • Опрема за производство на дражеи и котли со дијаметар до 30 мм
 • Опрема за производство на дражеи и котли со дијаметар до 30 мм
 • Опрема за производство на дражеи и котли со дијаметар до 30 мм

Полуавтоматска машина за производство на топки (гранули, драгети, котли) од пластични маси. Погодно е за топки со дијаметар од 15 до 30 мм. Погоден за употреба во лабораториски услови и мало производство на топки. Продуктивност 20-30 кг на час. Максимална механизација на упатството. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за производство на топки. Пред пратката до клиентот, опремата се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Машина за производство на котли БР-10

354

921276
 • Опрема за производство на дражеи и котли со дијаметар до 12 мм
 • Опрема за производство на дражеи и котли со дијаметар до 12 мм
 • Опрема за производство на дражеи и котли со дијаметар до 12 мм
 • Опрема за производство на дражеи и котли со дијаметар до 12 мм
 • Опрема за производство на дражеи и котли со дијаметар до 12 мм

Полуавтоматска машина за производство на топки (гранули, драгети, котли) од пластични маси. Погодно е за топки со дијаметар од 4 до 12 мм. Погоден за употреба во лабораториски услови и мало производство на топки. Продуктивност 3-4 кг на час. Максимална механизација на упатството. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за производство на топки. Пред пратката до клиентот, опремата се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Машина за производство на котли WR-16

355

921292
 • Опрема за производство на котли и драгерии за прехранбената индустрија
 • Опрема за производство на котли и драгерии за прехранбената индустрија
 • Опрема за производство на котли и драгерии за прехранбената индустрија
 • Опрема за производство на котли и драгерии за прехранбената индустрија
 • Опрема за производство на котли и драгерии за прехранбената индустрија
 • Опрема за производство на котли и драгерии за прехранбената индустрија
 • Опрема за производство на котли и драгерии за прехранбената индустрија
 • Опрема за производство на котли и драгерии за прехранбената индустрија

Полуавтоматска машина за производство на топки (гранули, драгети, котли) од пластични маси. Погодно е за топки со дијаметар од 4 до 10 мм. Погоден за употреба во лабораториски услови и мало производство на топки. Продуктивност 5-15 кг на час. Формирање на масата на типот на завртки. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за производство на топки. Пред пратката до клиентот, опремата се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Автоматска машина за производство на котли ZW-20

412

921854
 • Автоматска машина за производство на топки (пелети, драгети, котли) од пластични маси

Автоматска машина за производство на топки (гранули, драгети, котли) од пластични материјали. Погодно е за топки со дијаметар од 3 до 12 мм. Погоден за употреба во индустриското производство на топки. Продуктивност 20-120 кг на час. Тежина 800 кг. Формирање на масата на типот на завртки. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за производство на топки. Пред пратката до клиентот, опремата се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.