Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Оценка опрема ТОП-10 / Архива по категорија „Автоматска опрема за дозирање и пакување на фармацевтски производи“

Опрема за автоматско дозирање и пакување за фармацевтски производи

Опрема за пакување и запечатување во голем пакет XY-8A

7207

989809
  • Опрема за пакување и запечатување во голем пакет
  • Пакување крцкава храна со воздух

Опремата за пакување и запечатување во големиот пакет XY-8A се користи за пакување на крцкава храна со храна, кикиритки, пченка, овесна каша, кафе, шеќер, грануларни вкусови, итн. Може да се користи и за пакување прашоци, при замена на уредот за полнење. Процес на автоматско пакување: дозирање, пополнување, сечење, броење на готови производи и печатење на сериски броеви. Вклучува најсовремена контролирана микрокомпјутерска контрола за контрола и следење на должината на пакетот со стабилни перформанси и точни тестирања. Опремата е лесна за ракување. Интелигентниот контролер на температурата PID контролорот обезбедува точност на температурата во рок од 1.

Целофосфатор со голема брзина БСП-36

7185

989590
  • Cellелофанатор со голема брзина
  • Кутии за пакување во целофан

Брзиот метафорантор со голема брзина БСП-36 е наменет за завиткување на лекови во тенки кутии, кои се наоѓаат во група од неколку слоеви и неколку редови во исто време. Оваа машина за групно пакување формира збир на кутии со инјекции, лузни, капсули, мази, капки за очи и други производи и го обвиткува филмот во заеднички пакет. Овој модел работи со постојана брзина од 17-36 пакувања / мин и може да собере производна линија во комбинација со картонска машина со брзина од 150-250 кутии / мин. Патентираната технологија на машина за пакување со голема брзина со палета ќе ги изврши сите видови амбалажа, на пример, 1 × 10, 2 × 5, 1 × 5, заменувајќи слична опрема од Германија. Овој процес на пакување се нарекува „ладна амбалажа“ заради недостаток на пренесување на температурата. Без намалување, машината може да одржува номинална моќност од 9 kW на час (во однос на машината за смалување и машината за пакување цигари во проирен филм), и со тоа да ги намали трошоците за еден пакет. Тоа…

Целофан со голема брзина БСП-45

7185

989589
  • Cellелофанатор со голема брзина
  • Пакување со групни кутии

БСП-45 со голема брзина целофанхатор, во зависност од големината на пакетот и брзината на производната линија, групира сет кутии во палета, го транспортира и го обвива со фолија. Користи полиетилен (POE) филм за истегнување за пакување. Се користи во лесни и прехранбени индустрии, угостителски системи, хемиски, медицински и други индустрии за групно пакување на кутии. За тенко пакување од 1 × 10 кутии, се користи систем за регулаторна шифра. Синхронизацијата на машината и контролата на PLC обезбедуваат безбедност. Сите видови на производи може да се пакуваат со промена на различни модели. Зачувувањето на ресурсите и зголемената ефикасност е поврзано со рационалноста и стабилноста на структурата на машината. Изберете од: нерѓосувачки челик / јаглероден челик, контролни копчиња / компјутерска контрола, економични компоненти / напредни компоненти, пакување со единечен производ / повеќекратно пакување на производи.

Опрема за пакување храна во триаголен пакет XY-6M

7173

989469
  • Опрема за пакување храна во триаголен пакет
  • Пакувања со храна во триаголна торба

Опремата за пакување храна со триаголни вреќи XY-6M е дизајнирана да спакува пелети, кратки ленти со притисок материјал (храна), парчиња цврст материјал (храна), медицински и хемиски производи, како што се храна за масовно, излупени ракчиња, кикиритки, пуканки, овесна каша, итн. семе, шеќер, итн според барањата на клиентите. Исто така, при промена на уредот за полнење, може да спакува течни материи и прашоци. Опремата има многу функции, вклучително и формирање пакет, мерење на пакувањето на производот, полнење, запечатување и запечатување, сечење, броење на готови производи, кодови за печатење и слично. Користете напредни системи за контрола на микро компјутер, степер мотор, можат да ја контролираат должината на торбата и позицијата на логото (марка). Опремата се карактеризира со висока стабилност, едноставни поставки на параметрите, точно дозирање на материјалот и позиционирање на материјалот за пакување. На барање на клиентите, може да биде опремено со уред за печатење и уред за сечење ознаки ...

Универзална машина за автоматско пакување SJB-25E

7171

989448
  • Универзална опрема за автоматско пакување
  • Тип фармацевтско пакување

Универзалната опрема за автоматско пакување SJB-25E е наменета за повторено пакување на фармацевтски препарати во пакет од типот „перница“. Овој метод на пакување значително ја подобрува заштитата на производите од влага и од изложеност на светлина. Опремата е опремена со контролер за брзина, PLC контролер, има клише фотоелектричен регистар и цврсто ролериско мастило за печатење на серискиот број. Погоден за пакување на разни видови алуминиумски / пластични плочки со блистер, може да се користи и за пакување храна. Се контролира директно од екранот за автоматско прилагодување на должината на пакетот.

1 2 3 ... 18