Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Написи објавени од фармацевтска опрема

Сите натписи од Фармацевтска опрема

Прес-таблет Двојно слајд таблет LTM-4 со голема брзина

7306

990801
  • Притиснете го таблетот со двојно лизгање со голема брзина
  • Притисни таблети

Пресата со голема брзина LTM-4 со двојно слајд таблета е опремена со точна навојна шипка која континуирано го поддржува аголот на потпорната конструкција, овозможувајќи прецизна контрола на комората за товарење и контрола на 7-11 удари и удари, со дозволена тежина разлика од околу ± 2%. Оперативниот систем ја елиминира замаецот, што во голема мера го поедностави процесот, ја зголеми брзината и ја задржа точната товарење. Двоен пренос, голема амплитуда на движење за извртување, можност за голема ...

Прес-таблет за ротациони таблети LTM-11 со голема брзина

7304

990790
  • Притиснете го ротациониот таблет со голема брзина
  • Притискање на прав во таблети

LTM-11 брзите ротациони преса за таблети овозможуваат тестирање, анализи и решенија за притисок во реално време. Автоматското прилагодување на длабочината на полнење на прав овозможува следење и контрола на полнењето на прав во текот на процесот на пресување, што гарантира значително намалување на трошоците за производство, ја зголемува брзината на притискање и квалитетот на таблетите. Следење на притисокот во реално време и проценка на функцијата. Сите поставки за автоматска длабочина ...

Прес-ротационен таблет LTM-10 со голема брзина

7304

990787
  • Притиснете го ротациониот таблет со голема брзина
  • Завршени таблети по притискање

LTM-10 брзите ротирачки преса за таблети испорачуваат тестирање, анализи и решенија за притисок во реално време. Автоматското прилагодување на длабочината на полнење на прав овозможува следење и контрола на полнењето на прав во текот на процесот на пресување, што гарантира значително намалување на трошоците за производство, ја зголемува брзината на притискање и квалитетот на таблетите. Следење на притисокот во реално време и проценка на функцијата. Сите поставки за автоматска длабочина ...

Опрема за автоматско обележување на етикетите со лепило SYM-4

7284 година

990585
  • Опрема за автоматско обележување на етикети со лепило
  • Етикетирани шишиња

Опрема за автоматско обележување на етикетите со лепило SYM-4. Вртежната шипка во форма на вентилатор зема мала количина лепак и се движи низ гумените тркала кон држачот на етикетата, која се наоѓа во оваа позиција со вакуум вшмукување за хартија, каде што етикетата е отстранета и се пренесува во етикетата подвижна лента со употреба на уред за отстранување на етикетата. После тоа, етикетата е прикачена на лентата ...

Вертикална опрема за полнење на течности GFL-40L

7251

990255
  • Вертикална опрема за полнење со течности
  • Течно пакување

Вертикалната опрема за полнење течности GFL-40L е наменета за пакување на течни материјали, на пример, шампон, крем за лице, масло, сос, џем. Компатибилен со многу видови на системи. Електрични компоненти произведени од познати брендови, кои гарантираат висок квалитет и стабилност. Системот со голема точност и опсег на прилагодување го контролира PLC контролорот. Проверувач на метали детектор. Ротациона табела.

1 2 3 ... 156