Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Оценка опрема ТОП-10 / Архива по категорија „Машини за прецизно дозирање на фармацевтски прашоци во пакување“

Машини за високо прецизно дозирање на фармацевтски прашоци во пакувањето

Прашок за вакуум во прав LTM-30

7179

989528 година
 • Внесувач за вакуум во прав
 • Снабдување со прав

Внесувачот за вакуум во прав LTM-30 се користи за вчитување и пренесување на материјал во фармацевтска машина, може да го отстрани статичкиот материјал, да пренесува материјал без истекување, е еколошки, целосно го решава проблемот со сврзување со материјали, е опремен со автоматски програмабилен контролен уред, едноставен и удобен за операторот. Ниска цена, низок шум, нема вибрации, ниска цена на работа, лесна инсталација, истовар и чистење. Главните компоненти на опремата од светски познати брендови. Во согласност со GMP стандардот.

Опрема за полнење во прав WAN-10

7175

989491
 • Опрема за пополнување прав
 • Фармацевтски прашок за дозирање

Опремата за полнење во прав од типот WAN-10 augger е дизајнирана за дозирана амбалажа на тврди материјали во пластични или стаклени тегли од 1 до 150 ml. Опремата работи во два режима - со помош на педал за стапало или сензор за допир, методот на работа може да се избере на таблата. Овој модел се карактеризира со голема прецизност на мерењето дури и при голема брзина.

Опрема за полнење во прав WAN-100

7175

989490
 • Опрема за пополнување прав
 • Пакување во прав

Опремата за полнење во прав од типот WAN-100 е дизајнирана за дозирана амбалажа на тврди материјали во пластични или стаклени тегли од 100 до 1000 ml. Опремата работи во два режима - со помош на педал за стапало или сензор за допир, методот на работа може да се избере на таблата. Овој модел се карактеризира со голема прецизност на мерењето дури и при голема брзина.

Вертикална опрема за полнење и запечатување GFL-24F

7175

989487
 • Вертикална опрема за полнење и запечатување
 • Пополнување и запечатување
 • Пакување во вреќи

Вертикална опрема за полнење и запечатување прав GFL-24BF, како што се млеко во прав, брашно, соја во прав, лековити прав, итн. Компактен дизајн, лесен за ракување и одржување. PLC систем за контрола, широк екран на допир. Завршениот циклус на формирање на торбата, пополнување, печатење на датумот, сечење и сечење етикети за да се пробие торбата.

Вертикална опрема за полнење и запечатување GFL-24BF

7174

989486
 • Вертикална опрема за полнење и запечатување
 • Пакувања на големо на производи

Вертикална опрема за полнење и запечатување прав GFL-24BF, како што се млеко во прав, брашно, соја во прав, лековити прав, итн. Компактен дизајн, лесен за ракување и одржување. PLC систем за контрола, широк екран на допир. Завршениот циклус на формирање на торбата, пополнување, печатење на датумот, сечење и сечење етикети за да се пробие торбата.

1 2 3 ... 5