Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Опрема за пакување / Архива по категорија „Детектори за тежината на транспортерските лекови“

Детектори за детекција на тежината на лековите

Електронска пакета за детектор на тежина на транспортер DK-05

345

921186
  • Опрема за контрола на тежината на стоките на подвижниот појас
  • Опрема за контрола на тежината на стоките на подвижниот појас
  • Опрема за контрола на тежината на стоките на подвижниот појас
  • Опрема за контрола на тежината на стоките на подвижниот појас

Висок прецизен електронски детектор со голема брзина за контрола на тежината, што се користи за фармацевтски, козметички и медицински производи во картонска амбалажа. Брзина на тестирање 50-160 пакувања во минута. Грешката е 1 грам. Контрола на тежината од 5 до 1000 грама. Користена единица за мерење тежина во Германија. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Едноставен механички дизајн. Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Во согласност со GMP стандардот. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на машина за контрола на телесната тежина. Пред испорака, машините за проверка на тежината се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Машина за контрола на телесната тежина на производот WW-01

401

921745
  • Машина за мерење на точна точност на лентата за пренесување, за контрола на производот
  • Машина за мерење на точна точност на лентата за пренесување, за контрола на производот
  • Машина за мерење на точна точност на лентата за пренесување, за контрола на производот
  • Машина за мерење на точна точност на лентата за пренесување, за контрола на производот

Машина со голема прецизност за контрола на производството, која е изградена во лента за пренесување. Преносен, економичен и лесен за ракување, машината се користи во медицинската и прехранбената индустрија, во хемиската индустрија и во другите индустрии за контрола на тежината на спакуваната стока. Продуктивност 200 пакувања во минута. Тежина 105 кг. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Во согласност со GMP стандардот. Ние нудиме детални упатства за инсталирање на контрола на тежината во која било линија на пакување. Пред испорака, машините за контрола на тежината се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.