Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Фармацевтска опрема / Архива по категорија „Таблети и машини за полирање на капсула“

Таблети и машини за полирање на капсули

Автор за полирање на капсули со гел HS-10

382

921561
 • Опрема за полирање и отстранување на прашина од капсули со тврд желатин
 • Опрема за полирање и отстранување на прашина од капсули со тврд желатин
 • Опрема за полирање и отстранување на прашина од капсули со тврд желатин
 • Опрема за полирање и отстранување на прашина од капсули со тврд желатин
 • Опрема за полирање и отстранување на прашина од капсули со тврд желатин
 • Опрема за полирање и отстранување на прашина од капсули со тврд желатин

Автоматска опрема за полирање и отстранување на прашина од капсули со тврд желатин. Погодно е да се отстранат честичките во прав од капсулите откако ќе се наполнат со прав во капсулатори. За употреба во фармацевтското производство на капсули со желатин. Продуктивноста е до 2500 капсули во минута. Се користи за сите стандардни големини на желатински капсули 000,00,0,1,2,3,4,5. Максимална процесна автоматизација на процесите. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за полирање на капсули. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Хоризонтален полирач за таблети ZW-13

380

921542
 • Опрема за автоматско отстранување на прашина на таблет
 • Опрема за автоматско отстранување на прашина на таблет
 • Опрема за автоматско отстранување на прашина на таблет
 • Опрема за автоматско отстранување на прашина на таблет
 • Опрема за автоматско отстранување на прашина на таблет
 • Опрема за автоматско отстранување на прашина на таблет

Автоматска опрема за отстранување на прашина од таблети. Погодно е за отстранување на честички во прав од таблети добиени на сите модели на преси за таблети. За употреба во фармацевтско производство на таблети. Продуктивност до 500.000 таблети на час. Се користи за сите стандардни дијаметар на таблети од 5 mm до 20 mm. Максимална процесна автоматизација на процесите. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување машина за полирање таблети. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Машина за полирање таблети TT-80

366

921396
 • Опрема за подготовка на таблети за пакување и пакување
 • Опрема за подготовка на таблети за пакување и пакување
 • Опрема за подготовка на таблети за пакување и пакување
 • Опрема за подготовка на таблети за пакување и пакување
 • Опрема за подготовка на таблети за пакување и пакување
 • Опрема за подготовка на таблети за пакување и пакување
 • Опрема за подготовка на таблети за пакување и пакување
 • Опрема за подготовка на таблети за пакување и пакување

Автоматска опрема за полирање на таблети со отстранување на прашина од површината. Наменето за оддавање (отстранување на честички од прашина и прашок) на таблети од која било форма и прилагодено за сите типови опрема за таблети. Препорачуваме употреба во комбинација со таблети преси од сите типови. Погоден за употреба во лабораториски услови и мало производство на таблети. Продуктивност до 500.000 таблети на час. Се користи за сите стандардни дијаметар на таблети до 20 мм. Максимална процесна автоматизација на процесите. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување машина за полирање таблети. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Машина за полирање на тврда желатинска капсула TR-02

363

921372
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула

Автоматска опрема за полирање на тврди желатински капсули со отстранување на прашина од површината. За соработка со машини за капсули. Погоден за употреба во лабораториски услови и мало производство на капсули. Продуктивност 420,000 капсули на час. Се користи за сите стандардни големини на тврди желатински капсули со големини 000,00,0,1,2,3,4. Максимална процесна автоматизација на процесите. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување машина за полирање на капсули. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.