Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Опрема со прегледи / Прес Ротари таблета RZ-19N

Прес Ротари таблета RZ-19N

570 година

923445
 • Опрема за таблети во прав
 • Опрема за таблети во прав

Популарни пребарувања

15%

Таблетирање

15%

Прес таблет

35%

Компресија на таблети

35%

Опрема

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Каталог / Опрема со прегледи / Прес Ротари таблета RZ-19N

Прес Ротари таблета RZ-19N

Ротирач на таблети за притискање на таблети со дијаметар до 12 мм. Инсталирани се 19 пара алатки за печат. Ротационата преса за таблети е изработена од не'рѓосувачки челик. Максимална продуктивност 45,000 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Главната сила на притисок е 4 тони.

Погодно е за производство на таблети со различни форми со логоа. Ние нудиме детални упатства за поставување на печатот и производство на таблети. Пред да се испрати до клиентот, печатот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна..  Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 13.000 американски долари КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • 35 дена
 • Гаранција: Кина

Модел: Ротирачки печат RZ-19N

 • Означено како: Каталог на опрема Полери за таблети Притиснете го ротациониот таблет Апчиња Прес таблет Таблетпрес Фармацевтска опрема

Популарни пребарувања

15%

Таблетирање

15%

Прес таблет

35%

Компресија на таблети

35%

Опрема

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Гледајте видео на Интернет

Нашите услуги и услуги на клиентите

Овој модел е погоден за компаниите кои имаат намера да користат ротирачки преса за таблети за производство на серија таблети со големи дијаметри, како средство за производство во прав за таблети. Ротационата преса за таблети е со едноставен дизајн и конструкција, лесна за ракување. Моделот RZ-19N е автоматско ротирачко притискање од типот на рингишпил. Шемата на печатот е да се пренесе, со помош на менувач, ротација од електричен мотор во макара, на оската на која се наоѓа роторот. Ротационата преса за таблети е наменета за притискање на таблети од зрнеста маса во прав. Перформансите се прилагодливи, со максимум 45,000 таблети за 1 час. Брзината на роторот е прилагодлива. Ние го комплетираме овој печат со калапи: умира со различен дијаметар (од 6 до 12 мм) и удари. Ударите со долго тело се горни и се инсталирани во горниот дел од пресата. Удари со кратко тело и долг работен дел се на дното и нивната задача е да ја туркаат таблетата од матрицата. Тие се инсталирани на дното на печатот. Пресот работи автоматски. Пред да го поврзете печатот во мрежата и да започнете со работа, мора внимателно да ја проучите видео-инструкцијата и да се запознаете со принципите на неговото работење. После тоа, неговото работење ќе стане разбирливо и едноставно за вас. Пресата има електричен мотор, како и тркало за дебагирање со рачка. Сите работи и прилагодувањата за прилагодување се прават во рачен режим со ротирање на тркалото. Бидете внимателни при поврзување на електричниот мотор, насоката треба да одговара на стрелката. Прашокот се става во преса преку бункер во форма на инка. Може лесно да се отстрани, мие и инсталира назад. Прав се храни од бункерот преку фидер. Можно е да се снабди активен фидер со присилно хранење прав во матрицата. Кога ротира роторот на пресата, пудрата се внесува во матрицата, каде што се случува притискањето, а потоа, готовиот таблет се турка на површината. На контролното тело има контролна единица. Willе направиме сетови на алатки за печат нарачка (удари и умира за ротирачки преси за таблети).

Спецификации

Ротирачки таблет модел на печатот "RZ-19N"
Број на алатка за печат: 19 пара
Главно притискање: 40KN (4000 кг / см2)
Максималниот дијаметар на таблетите: 12 мм
Длабочината на полнење на прав во матрицата: 15 мм
Максимална висина на таблетот: 6 мм
Прилагодлива брзина на роторот: 20-40 врт / мин
Продуктивност: 45,000 таблети на час
Електричен мотор: 2,2 kW, 1440 вртежи во минута / мин, 380V
Вкусни димензии: 800мм 750ммм x 1600мм
Тежина: 560 кг (со пакување 680 кг)

Совети за нашите клиенти

Овој модел е погоден за компаниите кои имаат намера да користат ротирачки преса за таблети за производство на серија таблети со големи дијаметри, како средство за производство во прав за таблети. Ротационата преса за таблети е со едноставен дизајн и конструкција, лесна за ракување. Моделот RZ-19N е автоматско ротирачко притискање од типот на рингишпил. Шемата на печатот е да се пренесе, со помош на менувач, ротација од електричен мотор во макара, на оската на која се наоѓа роторот. Ротационата преса за таблети е наменета за притискање на таблети од зрнеста маса во прав. Перформансите се прилагодливи, со максимум 45,000 таблети за 1 час. Брзината на роторот е прилагодлива. Ние го комплетираме овој печат со калапи: умира со различен дијаметар (од 6 до 12 мм) и удари. Ударите со долго тело се горни и се инсталирани во горниот дел од пресата. Удари со кратко тело и долг работен дел се на дното и нивната задача е да ја туркаат таблетата од матрицата. Тие се инсталирани на дното на печатот. Пресот работи автоматски. Пред да го поврзете печатот во мрежата и да започнете со работа, мора внимателно да ја проучите видео-инструкцијата и да се запознаете со принципите на неговото работење. После тоа, неговото работење ќе стане разбирливо и едноставно за вас. Пресата има електричен мотор, како и тркало за дебагирање со рачка. Сите работи и прилагодувањата за прилагодување се прават во рачен режим со ротирање на тркалото. Бидете внимателни при поврзување на електричниот мотор, насоката треба да одговара на стрелката. Прашокот се става во преса преку бункер во форма на инка. Може лесно да се отстрани, мие и инсталира назад. Прав се храни од бункерот преку фидер. Можно е да се снабди активен фидер со присилно хранење прав во матрицата. Кога ротира роторот на пресата, пудрата се внесува во матрицата, каде што се случува притискањето, а потоа, готовиот таблет се турка на површината. На контролното тело има контролна единица. Willе направиме сетови на алатки за печат нарачка (удари и умира за ротирачки преси за таблети).

НАШАТА УСЛУГА И УСЛУГИ ЗА КЛИЕНТИ:

1) ОБУКУВА OFЕ НА ТЕХНОЛОГИЈА НА ПРИСТАП.
На сите наши клиенти кои купиле опрема, ние нудиме литература за основите на компресијата на таблетите. Ние спроведуваме консултации по телефон и преку кореспонденција, помагаме да ги решиме настанатите потешкотии при производството на нашата опрема. Ние снабдуваме резервни делови и потрошен материјал. Ние нудиме помош при продажба на користена опрема за таблети.
2) КОМПЛЕТНИ ПРОИЗВОД НА ТАБЕЛИ.
Имаме голем асортиман на дополнителна опрема за производство на таблети. На барање на клиентот, ќе избереме модел на посветувач на таблети, вакуумски систем за напојување во прав во канти за печат, гранулатори, миксери во прав, опрема за примена на школки на таблети, печатари за печатење логоа на таблети, опрема за полнење и пакување за таблети.
3) ПРОИЗВОД НА ПАНШИ И МАТРИКС.
На постојана основа, ние произведуваме алатки за печатување за ротирачки таблети во сопствено производство, поставуваме нарачки во слични погони во Индија, Кина и САД.
4) СОБИРАЕ НА резервни делови
Ние соработуваме со производителите на преси за таблети и снабдуваме резервни делови за кој било модел на ротациони преси за таблети купени во нашата компанија.

Прегледи на клиенти (6)

Купи, користете Променето како резултат на зголемениот товар на копирот, упатствата и збирот удари и умира. Притискањето бара подготвен прав, силата на компресија од 4 тони понекогаш е мала. Препорачувам да барате модели од 6-8 тони.

Никифоров МаксимИркутск

Секој час правиме 45.000 таблети со дијаметар од 10 мм рамен со наклон и наклон. Има доволно компресија, но има проблеми со внесувањето на прав во матрицата. Препорачуваме да користите активен фидер. Едноставно е опција, бидејќи таблетите се мали, а брзината е одлична.

Александар МихајловичМосква

Долго трагаше по ротациониот модел на печатни таблети "RZ-19N". Добивме компетентна консултација од Роман. Постојат некои нијанси, но во целина беа задоволни од купувањето.

Дмитриј А.А.., ДОО „НИАРМЕДИКС ПЛУС“, Арзамас

Многу задоволен од услугата. Купивме ротирачки преса за таблети, неколку делови неодамна не успеаја. Се обративме до компанијата за помош, по што брзо испорачавме резервни делови.

Шаркин ВалентинПерм

На нашата компанија итно е потребна опрема за производство на 3.500 таблети, со дијаметар од 10 мм. Соодветна опција беше ротациониот преса модел на таблети RZ-19N. Исто така, благодарение на оваа набавка, ги зголемивме обемот на производство. Нашата инвестиција се оствари

Екатерина Јудина, Ттехнолог, Томск

Во врска со проширувањето на работилницата за производство на таблети, се соочивме со проблемот да најдеме опрема за производство на таблети од 12мм. Голем каталог на опрема на оваа страница помогна да се најде вистинската машина. Многу сме задоволни што се обративте кон оваа компанија! Денес таблет-печатот работи успешно.

Коњануков Павел Алексеевич, Камишин

  Вашето име (задолжително)

  Вашата адреса за е-пошта (задолжително)

  Повратна информација:

  Напишете ни порака

  Јас, , ,

  ротирачки преса за таблети rz-19n.

  Мои детали за контакт:


  Коментар: