Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Опрема за пакување / Архива по категорија „Опрема за полнење и пакување чај“

Опрема за полнење и пакување чај

Линија на пакување чај во пирамида и плик ТЦ-21

388

921619
 • Опрема за полнење и пакување чај во пирамида и плик
 • Опрема за полнење и пакување чај во пирамида и плик
 • Опрема за полнење и пакување чај во пирамида и плик

Автоматска линија на три машини за индивидуално пакување чај во пирамиди направени од најлон со навој и хартиена ознака, проследена со автоматско пакување во плик на целофан. Просечната продуктивност од 2400-3000 кеси на час. Автоматско напојување. Погоден за употреба при производство и пакување чај. Тежина 880 кг. Максимална автоматизација на сите процеси. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за пакување. Пред пратката до клиентот, опремата се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Машина за пакување кесички со чај и плик TC-16

387

921612
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик

Автоматска машина за индивидуално пакување чај во филтер-кесички од хартија без навој и без ознака за хартија, проследена со автоматско пакување во плик со целофан. Просечната продуктивност од 2200 кеси на час. Автоматско напојување. Торба за шиење од 3 страни. Погоден за употреба при производство и пакување чај. Тежина 500 кг. Максимална автоматизација на сите процеси. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за пакување. Пред пратката до клиентот, опремата се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Машина за пакување кесички со чај и плик TC-18

385

921590
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик

Автоматска машина за индивидуално пакување чај во вреќи со филтер-хартија со навој и хартиена ознака, проследена со автоматско пакување во плик со целофан. Просечната продуктивност од 2200 кеси на час. Автоматско напојување со материјали, навои, етикетирање. Торба за шиење од 3 страни. Погоден за употреба при производство и пакување чај. Тежина 500 кг. Максимална автоматизација на сите процеси. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за пакување. Пред пратката до клиентот, опремата се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.