Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Опрема за пакување / Архива по категорија „Автоматска машина за запечатување со индукција“

Автоматска машина за запечатување на индукција

Мембранска машина за заварување со мембранска FG-08

395

921688
  • Индукција машина за заварување за алуминиумска мембрана
  • Индукција машина за заварување за алуминиумска мембрана

Автоматска машина за индукција на заварување на алуминиумска мембрана за заштита на првото отворање на капачињата на пластични шишиња, за инсталација во линијата за пакување на капсули со желатин и таблети во пластични шишиња. Мембраните се претходно поставени во капаците, со кои се затнат шишињата со таблети или капсули, се движат по подвижниот појас. Продуктивноста најмногу 150 шишиња во минута. Тежината на опремата е 150 кг. Направено од квалитетен не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за употреба на опрема за заварување со индустриско шише за заварување. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Електромагнетна индукција машина за заварување со шишиња со фолија АЗ-02

434

922080
  • Прво отворање Заштитна работна машина за заварување машина за алуминиумска мембрана
  • Прво отворање Заштитна работна машина за заварување машина за алуминиумска мембрана

Таблет-автоматска машина за индукција за запечатување и заварување на алуминиумска фолија на контролата при првото отворање на пластични шишиња на вратот на шише за автоматска употреба заедно со опремата за броење и пакување на желатински капсули или таблети во пластични шишиња. Автоматска машина за работна површина за индуктивно термичко запечатување на неметални шишиња од пластика или стакло со подвижна лента. Индуктивното термичко врзување не само што може да го подобри квалитетот на производот, спречувајќи ја апсорпцијата на природната влага, да го зголеми рокот на траење, да се забрза набивањето и квалитетот на пакувањето на таблетите и капсулите. Продуктивноста е максимум 10-50 шишиња во минута. Тежината на опремата е 45 кг. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за употреба на опрема за заварување со индустриско шише за заварување. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е означена со ...

Електромагнетна индукција машина за заварување со шишиња со фолија ИЗ-01

434

922073
  • Десктоп опрема за заварување на мембраната на вратот на пластично шише
  • Десктоп опрема за заварување на мембраната на вратот на пластично шише
  • Десктоп опрема за заварување на мембраната на вратот на пластично шише
  • Десктоп опрема за заварување на мембраната на вратот на пластично шише
  • Десктоп опрема за заварување на мембраната на вратот на пластично шише
  • Десктоп опрема за заварување на мембраната на вратот на пластично шише

Таблет мануелна машина за индукција на заварување на алуминиумска мембрана за контрола на првото отворање на капачињата на пластични шишиња, за полуавтоматска употреба заедно со опрема за броење и пакување на капсули или таблети од желатин во пластични шишиња. Рачна работна машина за индуктивно термичко запечатување на неметални шишиња од пластика или стакло. Контејнерот во форма на чаша усвојува метод на вакуумско запечатување. Индуктивното термичко врзување не само што може да го подобри квалитетот на производот, спречувајќи ја апсорпцијата на природната влага, да го зголеми рокот на траење, да се забрза набивањето и квалитетот на пакувањето на таблетите и капсулите. Продуктивноста е најмногу 100 шишиња на час. Тежината на опремата е 12 кг. Направено од квалитетни материјали според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за употреба на опрема за заварување со индустриско шише за заварување. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е означена со ...