Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Опрема со прегледи / Архива по категорија „Производни линии за пакување ампули шишиња во блистерски пакувања“

Производни линии за пакување ампули на ампули во блистер пакување

Автоматска линија за производство на ампула / вијала за пакување ZHM-250D

7149

989226
  • Автоматска линија за производство на амбала / вијала за пакување
  • Автоматска линија за производство на амбала / вијала за пакување
  • Автоматска линија за производство на амбала / вијала за пакување
  • Амбала пакување

Автоматската линија за производство на амбала / ампула за пакување ZHM-250D е дизајнирана за автоматско пакување ампули или ампули во блистер пакување и вметнувања во пакувања во картонски кутии. Технолошкиот процес е како што следува: формирање на блистер, полнење на блистер со ампули или шишиња, запечатување на топлина, сечење и пакување во картонски кутии. Контролиран е од PLC контролер и има напредни функции за самостојно следење: идентификација на скршен блистер, отсуство на шишенце (ампула), отсуство на летоци или празна кутија, отфрлање на ниво на 100%.