Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Фармацевтска опрема / Архива по категорија „Машини и опрема за полнење цевки“

Машини и опрема за полнење цевки

Распрскувач за маса и маст во цевки ITA-04

313

920864
  • Рачна работна машина за дозирано полнење на цевки со маст и крем
  • Рачна работна машина за дозирано полнење на цевки со маст и крем
  • Рачна работна машина за дозирано полнење на цевки со маст и крем
  • Рачна работна машина за дозирано полнење на цевки со маст и крем
  • Рачна работна машина за дозирано полнење на цевки со маст и крем
  • Рачна работна машина за дозирано полнење на цевки со маст и крем
  • Рачна работна машина за дозирано полнење на цевки со маст и крем
  • Рачна работна машина за дозирано полнење на цевки со маст и крем

Машина за дозирање на таблети за полнење цевки со маст и крем е изработена од челик, алуминиум и тефлон за да се забрза процесот на чистење. Исто така, постои јазол за стегање на крајниот раб на цевката. Продуктивност 500 цевки на час. Се користи за сите стандардни големини на пластични и алуминиумски цевки. Производство Италија. Максимална механизација на упатството. Направено од AISI 304 не'рѓосувачки челик до GMP стандарди.