Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Експериментална опрема / Архива по категорија „Милници дробилки со мелници“

Мелнички дробилки со мелници

Лабораториски мелница PRO-02

349

921229
 • Автоматска лабораториска мелница од типот нож со оптоварување на суровина
 • Опрема за мелење фармацевтски и мелници за храна, меленици
 • Автоматска лабораториска мелница од типот нож со оптоварување на суровина
 • Автоматска лабораториска мелница од типот нож со оптоварување на суровина
 • Автоматска лабораториска мелница од типот нож со оптоварување на суровина
 • Автоматска лабораториска мелница од типот нож со оптоварување на суровина

Автоматска лабораториска мелница од типот нож со вчитување на суровини. Дизајнот не дозволува контрола на фракцијата на добиениот материјал на излезот. Преземете до 300 грама. Брзината на чеканите е 2500 вртежи во минута. Преносен, економичен и лесен за ракување, машината се користи во медицинската и прехранбената индустрија за да се добие прав, во хемиската индустрија и во другите индустрии. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Едноставен механички дизајн. Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Во согласност со GMP стандардот. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на брусилки. Пред испорака, машините за мелење суровини се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Мил за супстандардни таблети RW-06

399

921726 година
 • Тиквар е погоден за мелење на супстандардни таблети
 • Тиквар е погоден за мелење на супстандардни таблети

Лабораториска мелница со постојано вчитување на супстандардни таблети. Дизајнот ви овозможува да го контролирате дел од добиениот материјал на излезот. Мелење со контрола на фракцијата на прав. Продуктивноста е од 20 до 50 кг на час. Чеканите ротираат на 1000 вртежи во минута. Преносен, економичен и лесен за ракување, машината се користи во медицинската и прехранбената индустрија за да се добие прав, во хемиската индустрија и во другите индустрии. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Едноставен механички дизајн. Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Во согласност со GMP стандардот. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на брусилки. Пред испорака, машините за мелење суровини се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Лабораториска мелница PRO-01

348

921223
 • Опрема за мелење фармацевтски и мелници за храна, меленици
 • Опрема за мелење фармацевтски и мелници за храна, меленици
 • Опрема за мелење фармацевтски и мелници за храна, меленици
 • Опрема за мелење фармацевтски и мелници за храна, меленици
 • Опрема за мелење фармацевтски и мелници за храна, меленици

Автоматска лабораториска мелница од типот нож со вчитување на суровини. Дизајнот не дозволува контрола на фракцијата на добиениот материјал на излезот. Преземете до 250 грама. Брзината на чеканите е 2500 вртежи во минута. Преносен, економичен и лесен за ракување, машината се користи во медицинската и прехранбената индустрија за да се добие прав, во хемиската индустрија и во другите индустрии. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Едноставен механички дизајн. Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Во согласност со GMP стандардот. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на брусилки. Пред испорака, машините за мелење суровини се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Универзална мелница за чекани Профи-01

348

921215
 • Опрема за мелење суровини во прав во мелници и меленици
 • Опрема за мелење суровини во прав во мелници и меленици
 • Опрема за мелење суровини во прав во мелници и меленици
 • Опрема за мелење суровини во прав во мелници и меленици
 • Опрема за мелење суровини во прав во мелници и меленици
 • Опрема за мелење суровини во прав во мелници и меленици
 • Опрема за мелење суровини во прав во мелници и меленици

Автоматска лабораториска мелница од тип чекан со континуирана функција за добивање храна. Дизајнот ви овозможува да го контролирате дел од добиениот материјал на излезот. Чистењето на воздухот во комората за мелење гарантира отсуство на загревање на материјалот и негово лепење. Продуктивноста е од 20 до 40 кг на час. Чеканите ротираат на 2840 вртежи во минута. Преносен, економичен и лесен за ракување, машината се користи во медицинската и прехранбената индустрија за да се добие прав, во хемиската индустрија и во другите индустрии. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Едноставен механички дизајн. Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Во согласност со GMP стандардот. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на брусилки. Пред испорака, машините за мелење суровини се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските плаќања ...

Универзална мелница за чекани Профи-02

350

921236
 • Опрема за мелење суровини во прав во мелници и меленици
 • Опрема за мелење суровини во прав во мелници и меленици

Автоматска лабораториска мелница од тип чекан со континуирана функција за добивање храна. Дизајнот ви овозможува да го контролирате дел од добиениот материјал на излезот. Чистењето на воздухот во комората за мелење гарантира отсуство на загревање на материјалот и негово лепење. Продуктивноста е од 50 до 100 кг на час. Чеканите ротираат на 2800 вртежи во минута. Преносен, економичен и лесен за ракување, машината се користи во медицинската и прехранбената индустрија за да се добие прав, во хемиската индустрија и во другите индустрии. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Едноставен механички дизајн. Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Во согласност со GMP стандардот. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на брусилки. Пред испорака, машините за мелење суровини се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските плаќања ...