Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Опрема за пакување / Архива по категорија „Машини за полнење производи во пакетите Дој-пакет“

Машини за пакување за доки пакувања

Автоматска машина за полнење за пакетите допик DP-30

440

922135
  • Опрема за полнење и пакување во пакувања со пакувања на какви било производи
  • Опрема за полнење и пакување во пакувања со пакувања на какви било производи
  • Опрема за полнење и пакување во пакувања со пакувања на какви било производи
  • Опрема за полнење и пакување во пакувања со пакувања на какви било производи
  • Опрема за полнење и пакување во пакувања со пакувања на какви било производи
  • Опрема за полнење и пакување во пакувања со пакувања на какви било производи
  • Опрема за полнење и пакување во пакувања со пакувања на какви било производи
  • Опрема за полнење и пакување во пакувања со пакувања на какви било производи
  • Опрема за полнење и пакување во пакувања со пакувања на какви било производи

Автоматска компактна машина за пакување на течности, гранули, прашоци, течности, грав кафе, добиточна храна, слатки, колачиња, чај во ламинирани докети, со брави на ZIP или со запечатување. Можно е да се заврши со автоматски систем за внесување на производот во бункер. Продуктивност 360-900 пакувања на час. Тежина 200 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за пакување во пакетите Дојпак. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.