Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Индустриска опрема / Архива по категорија „Водач за шишиња за шишиња за шишиња“

Пополнувачи за напојување со шишиња за полнење

Машина за полнење на шишиња со транспортер SP-10

386

921598
  • Автоматска опрема за ориентирање на пластични шишиња
  • Автоматска опрема за ориентирање на пластични шишиња
  • Автоматска опрема за ориентирање на пластични шишиња
  • Автоматска опрема за ориентирање на пластични шишиња
  • Автоматска опрема за ориентирање на пластични шишиња

Автоматска опрема за ориентирање на пластични шишиња, проследена со напојување или полнење на линиите на подвижниот појас. Автоматско хранење од бункерот за складирање во кое случајно се натоваруваат шишињата. Продуктивност 2000-3000 шишиња на час. Тежина 600 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за ориентирање на шише. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Дополнително, потребен е компресор со компримиран воздух. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.