Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Експериментална опрема / Лабораториска опрема / Архива по категорија „Анализатори на дебелина“

Анализатори на дебелина

Капсула и таблет анализатор на дебелина HD-04

330

921039
  • Опрема за проверка на дебелината на капсулите и таблетите на тврд желатин

Анализатор на дебелина се користи за мерење на дебелината на капсулите и таблетите на тврд желатин. Анализаторот ја мери дебелината на таблетите и wallsидовите на капсулите со желатин. Уредот дава најточен резултат. Висококвалитетна скала од центарот. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на дебелина. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Анализатор на дебелина на apsидот на капсули HD-03

330

921037 година
  • Опрема за проверка на дебелината на капсулите со тврд желатин

Анализатор на дебелина се користи за мерење на дебелината на капсулите со тврд желатин. Анализаторот ја мери дебелината на темето, theидот на капсулата. Уредот дава најточен резултат. Висококвалитетна скала од центарот. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на дебелина. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Таблет или капсула анализатор на дебелина HD-02

330

921035
  • Анализаторот ја мери дебелината на горниот и wallидот на тврдата желатинска капсула

Анализатор на дебелина се користи за мерење на дебелината на таблетите и тврдите желатински капсули. Анализаторот ја мери дебелината на горниот дел, wallидот на капсулата и таблетата. Уредот дава најточен резултат. Висококвалитетна скала од центарот. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на дебелина. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Анализатор на дебелина на Wallидот со HD-01 желатин

329

921033
  • Опрема за проверка на дебелината на капсулите со тврд желатин

Анализатор на дебелина се користи за мерење на дебелината на таблетите или капсулите со желатин. Анализаторот ја мери дебелината на горниот и wallидот на капсулата. Детерминантата дава најточен резултат. Висококвалитетна скала од центарот. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на дебелина. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.