Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Опрема со прегледи / Архива по категорија „Автоматски преси за таблетирање на фармацевтски прашоци и сол“

Автоматски преси за таблетирање на фармацевтски прашоци и сол

Прес-таблет Двојно слајд таблет LTM-4 со голема брзина

7306

990796
  • Притиснете го таблетот со двојно лизгање со голема брзина
  • Притисни таблети

Пресата со голема брзина LTM-4 со двојно слајд таблета е опремена со точна навојна шипка која континуирано го поддржува аголот на потпорната конструкција, овозможувајќи прецизна контрола на комората за товарење и контрола на 7-11 удари и удари, со дозволена тежина разлика од околу ± 2%. Оперативниот систем ја елиминира замаецот, што во голема мера го поедностави процесот, ја зголеми брзината и ја задржа точната товарење. Двојна трансмисија, голема амплитуда на торзионално движење, голем капацитет на оптоварување, главна моќност од само 7,5 KW. Калапите обезбедуваат поточна тежина на таблетот. Мулти-ниво на систем за оптеретување обезбедува рамномерна распределба на материјалот. Под-префабрикувани подници на ацета се отпорни на абразија и лесно се монтираат. Опремата има функција на рачно притискање со голема брзина и голем вртежен момент. Четири комплети на независен систем за подмачкување, што го прави секој дел од подмачкувањето поточен. Модуларниот дизајн го олеснува монтирањето и расклопувањето на умирањата и ударите. Систем за фино подмачкување: филтри и уредно ...

Прес-таблет за ротациони таблети LTM-11 со голема брзина

7304

990785
  • Притиснете го ротациониот таблет со голема брзина
  • Притискање на прав во таблети

LTM-11 брзите ротациони преса за таблети овозможуваат тестирање, анализи и решенија за притисок во реално време. Автоматското прилагодување на длабочината на полнење на прав овозможува следење и контрола на полнењето на прав во текот на процесот на пресување, што гарантира значително намалување на трошоците за производство, ја зголемува брзината на притискање и квалитетот на таблетите. Следење на притисокот во реално време и проценка на функцијата. Сите автоматски поставки за длабочината на повторно полнење и контролата на оштетување на таблетите и снабдувањето со прав го стабилизираат работниот тек. Значително намалување на цената на производството. Зголемување на процентот на таблети за квалитет. Автоматски систем за подмачкување. Уредот на овој модел не обезбедува систем на замаец, висок степен на автоматизација. Стабилен хидрауличен систем за притискање, стабилно функционирање, низок шум. Управувачот за присилно оптеретување ја подобрува функцијата на флуидност и полнење за време на набивањето на гранулат. Функцијата за исфрлање на таблетите на големо или една по една.

Прес-ротационен таблет LTM-10 со голема брзина

7304

990782
  • Притиснете го ротациониот таблет со голема брзина
  • Завршени таблети по притискање

LTM-10 брзите ротирачки преса за таблети испорачуваат тестирање, анализи и решенија за притисок во реално време. Автоматското прилагодување на длабочината на полнење на прав овозможува следење и контрола на полнењето на прав во текот на процесот на пресување, што гарантира значително намалување на трошоците за производство, ја зголемува брзината на притискање и квалитетот на таблетите. Следење на притисокот во реално време и проценка на функцијата. Сите автоматски поставки за длабочината на повторно полнење и контролата на оштетување на таблетите и снабдувањето со прав го стабилизираат работниот тек. Значително намалување на цената на производството. Зголемување на процентот на таблети за квалитет. Автоматски систем за подмачкување. Уредот на овој модел не обезбедува систем на замаец, висок степен на автоматизација. Стабилен хидрауличен систем за притискање, стабилно функционирање, низок шум. Управувачот за присилно оптеретување ја подобрува функцијата на флуидност и полнење за време на набивањето на гранулат. Функцијата за исфрлање на таблетите на големо или една по една.

Притиснете го ротациониот таблет LP-35D

7211

989852
  • Ротарен таблетпрес
  • Таблети по ротирачкото притискање на таблетите

Ротираниот преса за таблети LP-35D е производ за нова генерација - автоматско двојно притискање таблети за компресија на таблети е широко користено во индустрии, како што се фармацевтски производи, храна и хемикалии, за пресување на најголемиот дел материјали во таблети од која било форма. Таблетпрес е произведен во согласност со GMP стандардот, затвореното куќиште, табелата за притискање и внатрешната површина на комората за печење се изработени од нетоксичен, полиран не'рѓосувачки челик отпорен на абење. Пресот има предпечаток и е стабилен во работата дури и со тешко компресирани прав. Системот за печат има уред за заштита од преоптоварување што автоматски ја запира машината и дава светлосен (црвен или жолт) сигнал. Фреквентниот конвертор ја регулира работата на моторот, брзината е лесна за контрола, точно и правилно корегирање со помош на контролната единица, тастатурата на допир и приказ. Централизиран систем за подмачкување на печатот обезбедува сигурна подмачкување на секоја област благодарение на интелигентната пумпа за подмачкување. Комората за притискање има про transparentирни прозорци без рамка со ...

Притискање на таблети за таблети LP-37A

7211

989851
  • Ротарен таблетпрес
  • Притиснати таблети во различни форми

Ротационата преса за таблети LP-37A е производ за нова генерација - автоматско двокреветно преси за таблети за компресија на таблети е широко користено во индустрии, како што се фармацевтски производи, храна и хемикалии, за пресување на најголемиот дел материјали во таблети од која било форма. Таблетпрес е произведен во согласност со GMP стандардот, затвореното куќиште, табелата за притискање и внатрешната површина на комората за печење се изработени од нетоксичен, полиран не'рѓосувачки челик отпорен на абење. Машината има значително поголема моќност и припрема и е стабилна во функција дури и со тешко компресирани прав. Системот за печат има уред за заштита од преоптоварување што автоматски ја запира машината и дава светлосен сигнал. Фреквентниот конвертор ја регулира работата на моторот, брзината е лесна за контрола, точно и правилно корегирање со помош на контролната единица, тастатурата на допир и приказ. Според посебната потреба на потрошувачите, функцијата на комуникациската мрежа е адресирање и пренесување на релевантни податоци, управување со моќ и перформанси на опрема. Централизиран систем за подмачкување ...

1 2 3 ... 11