Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Експериментална опрема / Архива по категорија „Врвни миксери на микрофон и миксери во прав“

Миксери на клупи и прав

Лабораториски миксер во прав ITA-07

315 година

920884
 • Лабораториски миксер за топки и лопатки
 • Лабораториски миксер за топки и лопатки
 • Лабораториски миксер за топки и лопатки
 • Лабораториски миксер за топки и лопатки
 • Лабораториски миксер за топки и лопатки
 • Лабораториски миксер за топки и лопатки
 • Лабораториски миксер за топки и лопатки
 • Лабораториски миксер за топки и лопатки
 • Лабораториски миксер за топки и лопатки

Единствена мултифункционална лабораториска мешалка за мешање прав. Има пет различни контејнери со уреди за мешање (лопати, топки). Производство Италија. Оптимален модел за лаборатории и продукции кои користат мешање прашоци во мали дози. Европска изработка, материјали - нерѓосувачки челик AISI 316.

Миксер во прав во облик на ВМ-01

405

921785 година
 • Лабораториски миксер за клупи за суви прав
 • Лабораториски миксер за клупи за суви прав
 • Лабораториски миксер за клупи за суви прав
 • Лабораториски миксер за клупи за суви прав
 • Лабораториски миксер за клупи за суви прав
 • Лабораториски миксер за клупи за суви прав

Лабораториски миксер за клупи за мешање на сув прав и гранулиран материјал во фармацевтската, прехранбената, хемиската и други индустрии. Поради уникатниот дизајн, се јавува униформно мешање. Корисен волумен - 1 литар. Погодно за првично мешање на мали дози на фармацевтски суровини со ексципиенси. Резервоарот за мешање е направен од не'рѓосувачки челик со полиран внатрешен и надворешен ид. Автоматска контрола на брзината на мешање и тајмерот. Тежината е 8 кг. Готово од ГМП. Ние ви нудиме детални упатства за поставување миксер во прав. Пред да се испрати на клиентот, миксер се тестира и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Миксер во прав во облик на форма ВМ-05

368

921414
 • Опрема за мешање на фармацевтски, хемиски и прехранбени суровини
 • Опрема за мешање на фармацевтски, хемиски и прехранбени суровини
 • Опрема за мешање на фармацевтски, хемиски и прехранбени суровини
 • Опрема за мешање на фармацевтски, хемиски и прехранбени суровини
 • Опрема за мешање на фармацевтски, хемиски и прехранбени суровини
 • Опрема за мешање на фармацевтски, хемиски и прехранбени суровини

Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав. Погоден за употреба во фармацевтската, хемиската и прехранбената индустрија. Европска изработка, материјали - квалитетен не'рѓосувачки челик AISI 304. Корисен волумен - 5 литри. Ние ви нудиме детални упатства за поставување миксер во прав. Пред да се испрати на клиентот, миксер се тестира и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Миксер во прав, миксер со лопатка CX-10

367

921406
 • Опрема за мешање на фармацевтски и суровини од храна
 • Опрема за мешање на фармацевтски и суровини од храна
 • Опрема за мешање на фармацевтски и суровини од храна
 • Опрема за мешање на фармацевтски и суровини од храна

Компактен миксер за материјали во прав и рефус и за паста. За употреба во фармацевтската и прехранбената индустрија. Европска изработка, материјали - нерѓосувачки челик AISI 304. Нето волумен - 10 литри. Ние ви нудиме детални упатства за поставување миксер во прав. Пред да се испрати на клиентот, миксер се тестира и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.