Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Оценка опрема ТОП-10 / Архива по категорија „Машини за бришење на таблети и капсули од оштетените плускавци“

Машини за де-блистер за отстранување на таблети и капсули од оштетените плускавци

Мешавината на машината ги отстранува таблетите и капсулите од блистерската серија А CC-40

7189

989633
  • Мешавина машина за отстранување апчиња и капсули од блистер
  • Отстранети таблети од блистер

Таблетите и капсулите со блистер машина CC-40 се дизајнирани да извлечат капсули и таблети од оштетено блистер PVC и алуминиумско пакување. На овој начин, спакувани производи како што се таблети, тврди и меки капсули со желатин, слатки и други слични производи може да се реконституираат. Машината CC-40 Deblister може лесно и брзо да се реконструира за различни типови производи, автоматски ги одделува плочите од спакувани производи, работи сигурно и точно и е погодна за многу видови и форми на алуминиум-пластични плочи. Во согласност со GMP стандардот.

Машина за де-блистер за отстранување на таблети и капсули од блистер серија Б CC-40

7189

989632
  • Мешавина машина за отстранување апчиња и капсули од блистер
  • Отстранување на таблети и капсули од блистер

Таблетите со блистер таблети CC-40 и машината за пливање со капсули се дизајнирани да ги отстранат капсулите и таблетите од оштетените блистер PVC и алуминиумско пакување. На овој начин, спакувани производи како што се таблети, тврди и меки капсули со желатин, слатки и други слични производи може да се реконституираат. Машината CC-40 Deblister може лесно и брзо да се реконструира за различни типови производи, автоматски ги одделува плочите од спакувани производи, работи сигурно и точно и е погодна за многу видови и форми на алуминиум-пластични плочи. Во согласност со GMP стандардот.

Дебилистот автомобилот ги отстранува таблетите и капсулите од блистер на серија C CC-40

7189

989630
  • Мешавина машина за отстранување апчиња и капсули од блистер
  • Отстранување на таблети од блистер

Таблетите за мелем CC-40 C-40 и Blister Remover машината е дизајниран да ги отстрани капсулите и таблетите од оштетената блистер ПВЦ и алуминиумска амбалажа. На овој начин, спакувани производи како што се таблети, тврди и меки капсули со желатин, слатки и други слични производи може да се реконституираат. Машината CC-40 Deblister може лесно и брзо да се реконструира за различни типови производи, автоматски ги одделува плочите од спакувани производи, работи сигурно и точно и е погодна за многу видови и форми на алуминиум-пластични плочи. Во согласност со GMP стандардот.