Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Оценка опрема ТОП-10 / Архива по категорија „Автоматска опрема за кутии за пакување во целофан филм“

Автоматска опрема за пакување кутии во филм со целофан

Вертикална целофан машина БСП-33

7180 година

989543
  • Вертикална целофан машина
  • Филмско завиткување

Машината за вертикална целофан-BSP-33, во зависност од големината на пакетот и брзината на производната линија, групира сет кутии, ја обвиткува со филм и ја запечатува со употреба на пластична (POE) стрии за пакување. Се користи во лесни и прехранбени индустрии, угостителски системи, хемиски, медицински и други индустрии за групно пакување на кутии. За тенко пакување од 1 × 10 кутии, се користи систем за регулаторна шифра. Може да се поврзе со сите типови на картони за машини за пилот производство, како и со линијата на финални производи. Уредно и тесно пакување по завиткување, ширината на филмот за пакување може да се избере произволно. Италијанска технологија за запечатување. Може да нарачате основна опрема во зависност од достапниот работен простор, погоден за создавање производна линија, лесен за промена на образецот. Употребата на постојана контрола на брзината ви овозможува да постигнете стабилно континуирано работење. PLC контрола, бесплатна надградба. Низок шум, заштеда на енергија, ...