Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Фармацевтска опрема / Архива по категорија „Машини за чистење и стерилизација на шишиња“

Машини за миење на шишиња и стерилизација

Машина за миење ампули и ампули SYB-10

398

921722
  • Опрема за плакнење на стакло ампули пред флаширање и запечатување

Автоматска компактна машина за миење пластични и стаклени ампули од пеницилин и ампули, за полнење и запечатување линии на ампули. Машина од не'рѓосувачки челик за миење и сушење стаклени ампули и шишиња со пеницилин и други видови шишиња. Продуктивност 15.000 шишиња на час. Тежина 180 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за миење шишиња и шишиња. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Дополнително, потребен е компресор со компримиран воздух. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Шише и машина за перење шишиња SPX-01

387

921603
  • Автоматска опрема за перење на пластични и стаклени шишиња и шишиња
  • Автоматска опрема за перење на пластични и стаклени шишиња и шишиња
  • Автоматска опрема за перење на пластични и стаклени шишиња и шишиња
  • Автоматска опрема за перење на пластични и стаклени шишиња и шишиња
  • Автоматска опрема за перење на пластични и стаклени шишиња и шишиња
  • Автоматска опрема за перење на пластични и стаклени шишиња и шишиња
  • Автоматска опрема за перење на пластични и стаклени шишиња и шишиња

Автоматска опрема за миење на пластични и стаклени шишиња и шишиња, проследено со напојување или полнење на линиите на подвижниот појас. Автоматско напојување од ротирачкото грамофон. Продуктивноста е 15-100 шишиња во минута. Тежина 1000 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за миење шишиња и шишиња. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Дополнително, потребен е компресор со компримиран воздух. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.