Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Опрема со прегледи / Архива по категорија „Машина за пакување блистер за таблети со течна капсула“

Течност за капсула таблета блистер машина за пакување

Линија за производство на пакување на лекови ZXM-25C

7170

989440 година
 • Линија за производство на фармацевтски пакувања
 • Линија за производство на фармацевтски пакувања
 • Линија за производство на фармацевтски пакувања
 • Линија за производство на фармацевтски пакувања
 • Линија за производство на фармацевтски пакувања
 • Пакувани лекови во блистер

Линија за производство на пакување на лекови ZXM-25C со систем за контрола на PLC, развиен во согласност со GMP стандардот. СЕ сертификат. Универзален систем за подигање. Прекинувачка станица. Транспортерски систем со чаша за вшмукување чаша. Типична картонска машина. Контрола преку PLC контролер. Производната линија вклучува во единечна целосна опрема за автоматски процес на формирање и пакување во блистер и последователно картонирање на плускавци и облоги во кутии. Целосно автоматско лансирање на секвенцијално пакување на лекови. Оваа опрема има напредни функции за самостојно набудување, како што се откривање на скршен блистер, недостаток на материјал, отсуство на летоци, празни кутии, итн. И може да го елиминира бракот на 100% ниво.

Алуминиум-ПВЦ-алуминиум / алуминиум-алуминиум / алуминиум-алуминиум / PVC-ZXM-25F медицинска линија за пакување

7170

989439
 • Линија на производство за пакување на лекови Алуминиум-ПВЦ-алуминиум / алуминиум-алуминиум / алуминиум-PVC
 • Линија на производство за пакување на лекови Алуминиум-ПВЦ-алуминиум / алуминиум-алуминиум / алуминиум-PVC
 • Линија за производство на фармацевтски пакувања
 • Линија на производство за пакување на лекови Алуминиум-ПВЦ-алуминиум / алуминиум-алуминиум / алуминиум-PVC
 • Спакувани апчиња во пакувања со блистер.

Производната линија за пакување на лекови Алуминиум-ПВЦ-алуминиум / алуминиум-алуминиум / алуминиум-PVC ZXM-25F вклучува сервомотор, манипулациска станица, брошура, картонска станица, системи за контрола на визуелни и PLC. Производната линија вклучува во една цела опрема за автоматско процесирање на формирање и пакување во алуминиум-ПВЦ-алуминиум / алуминиум-алуминиум / алуминиум-PVC плускавци и последователно картонирање на плускавци и инсерти во картонски кутии. Опремата има напредни функции за самостојно набудување, како на пример, откривање на скршен блистер, недостаток на материјал, отсуство на леток, празни кутии, итн. И може да го елиминира бракот на ниво на 100%.

ZXM-25Y течност за пакување со блистер машина

7170

989437 година
 • Течност за блистер машина за пакување
 • Течна амбалажа

Машината за пакување течен блистер ZXM-25Y е дизајнирана да спакува течности со низок вискозитет, како што се течно чоколадо, путер, џем, итн. Широко користено во прехранбената индустрија. Автоматско снабдување со течност. PLC систем за контрола. Изградба од нерѓосувачки челик. Сигнализација. СЕ сертификат.  

SJP-35 машина за длабоко формирање на блистер

7143

989170
 • Машина за длабоко формирање на блистер
 • Амбала пакување
 • Амбалажа со пилули

Модуларен по структура, SJP-35 машината за длабоко формирање на блистер е надграден модел на слична опрема со контролер PLC и фотоелектронски детектор за откривање на исчезнат производ. Погодно е за пакување алуминиум / пластика и хартија / пластични производи, како што се разни големи таблети, орални течности, лекови, храна, батерии, итн. Опремата формира пластични ќелии, давајќи им форма на спакуван производ (ампули, шишиња, цевки итн.) Машината може да биде опремена со автоматски уреди за вчитување и печатење на ампули, а исто така, на барање на корисникот, должината на работната површина може да се зголеми за околу 1 метар. Може да биде поврзана со опрема за картонирање за да се создаде производна линија.  

Машина за пакување алуминиум / блистер со алуминиум со голема брзина SJP-26-K1

7143

989168
 • Машина за пакување алуминиум / блистер со алуминиум со голема брзина
 • Спакувани апчиња во блистер

Машина за пакување алуминиум / блистер со алуминиум со голема брзина SJP-26-K1. Извршувањето на совршени детали поминува низ процесот на дизајнирање и производство. Сите главни делови се изработени од високо квалитетен не'рѓосувачки челик и алуминиумски легури обработени од современи машини за толерирање со висока прецизност (CNC машина за мелење, сечење EDM), со што се елиминираа недостатоците во точноста на традиционалниот процес, ја сочуваа оригиналната текстура и ја потенцираа благородната квалитети. Тенка конвексно про transparentирно покритие (обезбедува безбедно работење) и куќиште од не'рѓосувачки челик му даваат на опремата елегантен изглед и привлечност. Ефикасноста на производството значително се зголеми како резултат на истовремената употреба на две ролни со голем дијаметар на фолијата за обликување и намалувањето на зачестеноста на замена на материјалите. Дизајнот ви овозможува лесно и брзо, во рок од 10 секунди, да го замените материјалот користејќи го методот на брзо заклучување. Оперативната област и пределот за пренесување се одвоени, избегнуваат загадување и го олеснуваат секојдневното чистење. Серво моторот овозможува прецизна синхронизација, растојанието за напојување може да се постави ...

1 2 3 ... 7