Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Опрема со прегледи / Архива по категорија „Автоматски принтери за печатење на таблети и капсули“

Автоматски принтери за печатење таблети и капсули

Автоматски печатач за печатење на таблети и капсули ALP-01

7148

989224
  • Автоматски печатач за печатење на таблети и капсули
  • Печатење на таблети

Автоматскиот печатач ALP-01 за печатење на таблети и капсули е дизајниран да печати карактери на празни или полни капсули и таблети со која било големина и форма. Тој е компактен во структура и лесен за употреба. Печатењето може да се направи во една боја од една страна или во две бои од две страни. Печатачот е контролиран од еден панел и е лесен за употреба што еден оператор може да започне неколку процеси истовремено. Квалитетот на печатење по ниска цена е многу висок. Изглед, трговските марки го зголемуваат квалитетот на вашите производи. Целокупната содржина може да биде целосно отпечатена на производот користејќи го нашиот единствен систем за печатење според барањата и нарачките на клиентите. Дизајнот на отстранливи делови го олеснува заменувањето нив за да извршат друга функција. Печатачот произведува висококвалитетно печатење од една или две страни (двостран печатач мора да биде ...