Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Експериментална опрема / Архива по категорија „Загреани течни миксери“

Загрева миксери со течности

Лабораториски загреан миксер за течности МТ-50

371

921450
  • Машина за греење со микробранови течности со вграден магнетски миксер
  • Машина за греење со микробранови течности со вграден магнетски миксер
  • Машина за греење со микробранови течности со вграден магнетски миксер
  • Машина за греење со микробранови течности со вграден магнетски миксер
  • Машина за греење со микробранови течности со вграден магнетски миксер
  • Машина за греење со микробранови течности со вграден магнетски миксер

Единствена лабораториска машина за клупи, комбинирајќи програмабибилно микробраносно загревање на течност со вграден магнетски миксер. Брзината на мешање на течноста е прилагодлива. Стаклена колба за 2 литри. Може да се користи во лабораториите и пилот-фармацевтската и прехранбената индустрија. Температурата на загреаната течност се одржува автоматски. Тајмер за спиење. Направено од не'рѓосувачки челик. Ние ви даваме детални упатства за поставување на овој модел на миксер за магнетна течност. Пред пратката, миксерите се тестираат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.