Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Опрема со прегледи / Архива по категорија „Машини за броење таблети и капсули од сите големини и облици“

Машини за броење таблети и капсули од сите големини и форми

Контрола на таблетите на дискот SST-5

7189

989634
  • Контра таблет на дискови
  • Пребројување и пакување таблети во цевки

Шалтерот за дискови на таблетите SST-5 се заснова на комбинација на плочи за отпечатоци и песни. Апчиња ја погодија патеката со помош на гравитација. Потребниот број таблети е избран од патеките, земајќи го предвид обемот на садот, така што шишињата се полнат со точен број таблети. Опремата е лесна за ракување и одржување и е најдобра за броење и пакување таблети, и кога се користи самостојно и кога машината е вклучена во производната линија. Потполно независна иновативна технологија, дизајн, развој и производство се патентирани. Мерачот има предност на високи перформанси, мала потрошувачка на енергија и лесна работа, целосно ги исполнува барањата за ГМП.

Електронска опрема за броење таблети и капсули DWP-81C

7157

989315
  • Електронска опрема за броење таблети и капсули
  • Број на апчиња

Електронската опрема за броење таблети и капсули DWP-81C се користи за да се избројат каква било големина и форма на тврди и меки капсули на желатин, таблети, тркалезни апчиња и други тврди предмети без потреба да се заменуваат делови за опрема. Машината е опремена со микрокомпјутерски систем и 8 канали, што овозможува висока јасност на работата, како и врвен инфрацрвен сензор (изработен во Германија) за 100% точност. Продуктивноста е до 6500 парчиња во минута (за таблети со дијаметар од 5 мм). Максималната количина на пакување во еден сад е 9999 парчиња. Чашата тампон блокира капсули / таблети од паѓање при движење на контејнери. Дизајнот им овозможува на вибрациониот фидер да работи постојано. Машината е опремена со перфориран екран за собирање на чипови од прашина и таблети со помош на прицврстен вакуумски уред. Мерачот има три нивоа на вибрации со прилагодлива фреквенција за брзо и стабилно хранење на таблети или капсули. Шишињата се движат од ...

Електронска опрема за броење таблети и капсули DWP-61C

7157

989314
  • Електронска опрема за броење таблети и капсули
  • Број на апчиња

Електронската опрема за броење на таблети и капсули DWP-61C се користи за да се избројат секоја големина и форма на тврди и меки капсули на желатин, таблети, тркалезни апчиња и други тврди предмети без потреба да се заменуваат делови од опрема. Машината е опремена со микрокомпјутерски систем и 6 канали, што гарантира голема јасност на работата, како и врвен инфрацрвен сензор (изработен во Германија) за 100% точност. Продуктивност до 4000 парчиња во минута (за таблети со дијаметар од 5 мм). Максималната количина на пакување во еден сад е 9999 парчиња. Чашата тампон блокира капсули / таблети од паѓање при движење на контејнери. Дизајнот им овозможува на вибрациониот фидер да работи постојано. Машината е опремена со перфориран екран за собирање на чипови од прашина и таблети со помош на прицврстен вакуумски уред. Мерачот има три нивоа на вибрации со прилагодлива фреквенција за брзо и стабилно хранење на таблети или капсули. Шишињата се движат од ...

Автоматски бројач за таблети SYM-12

7150

989236 година
  • Контролен таблет автоматски бројач на таблети
  • Амбалажа со апчиња

Шалтер за таблети за автоматско дискови SYM-12 се користи за броење и пакување таблети, таблети, меки и тврди капсули во индустрии, како што се фармацевтски производи, храна и хемиска индустрија, итн. Аголот на навалување на тапанот на машината за пресметување и големината на вибрациите се прилагодливи, што ја прави опремата погодна за броење и пакување на разни видови таблети и обезбедува точност. Опремата го контролира тапанот и кога го менувате образецот на сметката со различни делови, треба да го преместите прекинувачот за близина на фотоапаратот со потребните делови. Сите подвижни делови од опремата се затворени во затворено куќиште што ги штити механизмите и подмачкувањето од прашина. Сите делови во контакт со производот се изработени од не'рѓосувачки челик. Низок шум и лесно одржување и чистење. Загарантирана чистота на таблетите.