Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Фармацевтска опрема / Автоматски преси за таблети / Архива по категорија „Пресички механички таблети“

Механички таблети

Механички таблет Прес PP-28

301

920743
 • Автоматско притискање на таблети за притискање на таблети
 • Автоматско притискање на таблети за притискање на таблети
 • Автоматско притискање на таблети за притискање на таблети
 • Автоматско притискање на таблети за притискање на таблети

Автоматско механичка преса за таблети за хемиската и прехранбената индустрија, металургија во прав за производство на сопствени таблети, брикети и болуси од рефус материјали. Се користи за производство на таблети со дијаметар од 20 до 80 мм, висината на таблетите до 50 мм. Максималната длабочина на полнење на прав во матрицата е 100 мм. Овој модел на печатот ви овозможува да притиснете таблети со различни форми: класични, овални, кадрави таблети и прстени со внатрешна дупка. Максималниот притисок е 28 тони. Погодно е за производство на таблети со логоа. Ние нудиме детални упатства за поставување на печатот и производство на таблети. Пред да се испрати до клиентот, печатот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Пресот е целосно автоматски, изработен во Кина. Тежина 950 кг.

Механички таблет Прес PP-38

301

920744
 • Автоматско притискање на таблети за притискање на таблети
 • Автоматско притискање на таблети за притискање на таблети
 • Автоматско притискање на таблети за притискање на таблети
 • Автоматско притискање на таблети за притискање на таблети

Автоматско механичка преса за таблети за хемиската и прехранбената индустрија, металургија во прав за производство на сопствени таблети, брикети и болуси од рефус материјали. Се користи за производство на таблети со дијаметар од 20 до 100 мм, висината на таблетите до 50 мм. Максималната длабочина на полнење на прав во матрицата е 100 мм. Овој модел на печатот ви овозможува да притиснете таблети со различни форми: класични, овални, кадрави таблети и прстени со внатрешна дупка. Максималниот притисок е 38 тони. Погодно е за производство на таблети со логоа. Ние нудиме детални упатства за поставување на печатот и производство на таблети. Пред да се испрати до клиентот, печатот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Пресот е целосно автоматски, изработен во Кина. Тежина 980 кг.

Механички таблет Прес PP-18

300

920738
 • Автоматско притискање на таблети за притискање на таблети
 • Автоматско притискање на таблети за притискање на таблети
 • Автоматско притискање на таблети за притискање на таблети
 • Автоматско притискање на таблети за притискање на таблети

Автоматско механичка преса за таблети за хемиската и прехранбената индустрија, металургија во прав за производство на сопствени таблети, брикети и болуси од рефус материјали. Се користи за производство на таблети со дијаметар од 20 до 60 мм, висината на таблетите до 35 мм. Максималната длабочина на полнење на прав во матрицата е 70 мм. Овој модел на печатот ви овозможува да притиснете таблети со различни форми: класични, овални, кадрави таблети и прстени со внатрешна дупка. Максималниот притисок е 18 тони. Погодно е за производство на таблети со логоа. Ние нудиме детални упатства за поставување на печатот и производство на таблети. Пред да се испрати до клиентот, печатот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Пресот е целосно автоматски, изработен во Кина. Тежина 920 кг.

Прес таблета POWER SUPER PRESS

298

920721
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав

Преса за таблети за фармацевтски, хемиски и прехранбени индустрии, во металургија во прав за производство на таблети, брикети и болуси од рефус материјали. Се користи за производство на таблети со дијаметар од 6 до 50 мм, висината на таблетите до 25 мм. Максималната длабочина на полнење на прав во матрицата е 40 мм. Овој модел на печатот овозможува производство на таблети со различни форми: класични, овални, кадрави таблети и прстени со внатрешна дупка. Зголемен максимален притисок од 4 тони. Погодно е за производство на таблети со логоа. Ние нудиме детални упатства за поставување на печатот и производство на таблети. Пред да се испрати до клиентот, печатот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Пресот е целосно автоматски, домашно производство. Од руски не'рѓосувачки челик.

Притиснете го таблетот SUPER PRESS

297

920710
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав

Преса за таблети за фармацевтски, хемиски и прехранбени индустрии, во металургија во прав за производство на таблети, брикети и болуси од рефус материјали. Се користи за производство на таблети со дијаметар од 6 до 40 мм, висината на таблетите до 12 мм. Максималната длабочина на полнење на прав во матрицата е 20 мм. Овој модел на печатот овозможува производство на таблети со различни форми: класични, овални, кадрави таблети и прстени со внатрешна дупка. Зголемен максимален притисок од 2,5 тони. Погодно е за производство на таблети со логоа. Ние нудиме детални упатства за поставување на печатот и производство на таблети. Пред да се испрати до клиентот, печатот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Пресот е целосно автоматски, домашно производство. Од руски не'рѓосувачки челик.