Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Експериментална опрема / Лабораториска опрема / Архива по категорија „Анализатори на проток“

Анализатори на проток

Анализатор на вискозност на желатин ND-02

332

921054
  • Опрема за тестирање на вискозност и флуидност на желатин

Анализатор на вискозност на желатин. Уредот ги следи сите операции на анализаторот за вискозност на желатин. Работи во режим на боја, резултатите се прикажани на панелот. Висока точност на температурата. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на вискозност. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Анализатор на вискозност на желатин ND-01

331

921051
  • Опрема за тестирање на вискозност и флуидност на желатин

Анализатор на вискозност на желатин. Уредот ги следи сите операции на анализаторот за вискозност на желатин. Работи во режим на боја, резултатите се прикажани на панелот. Висока точност на температурата. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на вискозност. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.