Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Продажба од производители / Архива по категорија „Машини за полнење на десиканти Силика гел во контејнери со таблети и капсули“

Машини за полнење на силициум гел за суво чистење во контејнери со таблети и капсули

Опрема за автоматско полнење на десиканти DWP-12Z

7153

989267
  • Опрема за автоматско полнење на десиканти
  • Купете опрема за амбалажи со кесички за пакување со сушен материјал во садови со таблети или капсули

Опрема за автоматско полнење на десиканти DWP-12Z е наменета за пакување на кесички со суво дезинфекција во контејнери со таблети или капсули за да ги заштити од влага. Влошки што апсорбираат влага од типот на лента. Систем за торбирање со десикант со сензори на допир. Две сечила ги сечат кесичките од лентата и торбата е точно натоварена во контејнерот. Сите делови во контакт со производот се изработени од SUS 304 и SUS 316 (опционално) или материјали одобрени од FDA. Машината ќе застане автоматски кога нема контејнери или подвижниот појас е заглавен. Транспортерот на шишето е опремен со варијатор на брзина. Рамката и каросеријата на машината се изработени од не'рѓосувачки челик SUS 304. Во согласност со GMP стандардот.

Опрема за автоматско полнење на десиканти SYM-11

7152

989266
  • Опрема за автоматско полнење на десиканти
  • Дехидрификатор

Опремата за автоматско полнење на десиканти SYM-11 вклучува систем за контрола на PLC и интерфејс за човечка машина. Може да се прилагоди должината на торбата за сушен материјал, точните податоци може да се постават кога опремата е исклучена, а исто така можете да поставите и зачувате други параметри, како што е брзината. Компактна структура, лесно ракување, лесно одржување. Сите механички делови на машината обезбедуваат уреди за заштита, може да се реализира автоматско вчитување. Линеарен дизајн, стилски изглед, лавици од не'рѓосувачки челик, во согласност со барањата за GMP. Контролен систем со помош на технологија за дигитална контрола, линеарни компоненти на движење со употреба на линеарен водич со голема прецизност, R55E ознака за компанија во боја.