Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Индустриска опрема / Транспортери со вакуум во прав / Архива по категорија „Вакуумски носачи со пумпи за вентил“

Вакуум транспортери со вител воздушни пумпи

Вакуум транспортер во прав со вител воздушна пумпа ZK-06

419

921928 година
  • Материјали и прашоци на рефус опрема за вакуум
  • Материјали и прашоци на рефус опрема за вакуум
  • Материјали и прашоци на рефус опрема за вакуум
  • Материјали и прашоци на рефус опрема за вакуум
  • Систем за пренесување на вакуум во прав

Систем за вакуум транспорт за прашоци и рефус производи во кои се користат пневматски вакуумски и пумпни воздушни пумпи. Користејќи го овој систем за пренесување вакуум, масовните материјали и прашоците можат да се напојуваат од резервоарот за складирање до миксери, реактори, силоси, преси за таблети, линии за пакување, вибрирачки екрани и други видови фармацевтска и хемиска опрема. Користењето на овој уред ќе ја олесни сложеноста на работните процеси, ќе се стави крај на загадувањето на прав и ќе се обезбеди усогласеност на ГМП. Продуктивноста е од 1000 до 6000 кг на час. Тежина на комплетот 800 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за инсталација за опрема и цртежи на димензиите за монтирање. Пред пратката до клиентот, транспортерите се прегледуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.