Се препорачува сигурна услуга

Перисталтични пумпи БТ-100

372

921463
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности

Популарни пребарувања

70%

Тековни реклами за перисталтични пумпи

десет%

Упатства за употреба диспензерот за течности

десет%

Прегледи од вистински луѓе за работата на фармацевтската пумпа

десет%

Како да изберете опрема за полнење течности?

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Перисталтични пумпи БТ-100

Широк спектар на електронски контролирани перисталтични пумпи. Тие можат да се користат во лаборатории и во експериментална фармацевтска и прехранбена индустрија за органска синтеза, медицинска хемија, храна наука, карантин и епидемиска превенција, воена хемија, молекуларна биологија, аналитичка хемија, неорганска хемија, нафтени хемиски инженери, наука за материјали, биологија, медицина. Тајмер за спиење. Направено од не'рѓосувачки челик.

Ние нудиме детални упатства за секој модел на пумпи за перисталтична флуид. Пред испорака, пумпите се прегледуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цените вклучуваат царински плаќања во Русија и испорака до градот на купувачот.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 1.500 американски долари КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • 35 дена
 • Гаранција: 1 година

Модел: Перисталтични пумпи БТ-100

 • Означено како: Диспензерот Лабораториска опрема Машина за полнење Диспензерот на пумпата Фармацевтска пумпа Опрема од Кина Флаширање Течно полнење Шиширање и заградување Фармацевтска опрема

Популарни пребарувања

70%

Тековни реклами за перисталтични пумпи

десет%

Упатства за употреба диспензерот за течности

десет%

Прегледи од вистински луѓе за работата на фармацевтската пумпа

десет%

Како да изберете опрема за полнење течности?

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Гледајте видео на Интернет

ПОВОДНУВАМЕ ДА ГО ГОДИМЕ ДРУГИ ВИДЕОИ НА ОВОЈ МОДЕЛ:

Нашите услуги и услуги на клиентите

1) ОБУКА НА ТЕХНОЛОГИИ ЗА ПОПОЛНУВАЕ НА ЛИЦИ.
На сите наши клиенти кои купиле опрема, ние нудиме литература за употреба на перисталтични пумпи. Ние спроведуваме консултации по телефон и преку кореспонденција, помагаме да ги решиме настанатите потешкотии при производството на нашата опрема. Ние снабдуваме резервни делови и потрошен материјал. Ние нудиме помош при продажба на користени пумпи и опрема.
2) КОМПЛЕТНА ПРОДУКЦИЈА на ликвиди.
Имаме широк спектар на додатоци за течности за полнење, мешање и греење. На барање на клиентот, ќе го избереме моделот на перисталтичка пумпа што е погоден за карактеристиките.
3) СОБИРАЕ НА резервни делови
Ние соработуваме со производители на фармацевтски пумпи и набавуваме резервни делови за кој било модел на опрема за полнење течности, купена во нашата компанија.

Спецификации

Перисталтични пумпи "БТ-100"
Опсег на проток: 0,00011-720 ml / мин
Точност на потрошувачката: <0,5%
Опсег на брзина: 0,1-150 врт / мин.
Резолуција на брзината: 0,1-100 врт / мин, резолуција на брзина 0,1 вртежи во минута.
100-150 вртежи во минута, резолуција на брзина 1 врт / мин
Напојување: AC 220V 10%, 50Hz / 60Hz (стандард),
AC 110V ± 10%, 50Hz / 60Hz (по избор)
Потрошувачка на енергија: <30 вати
Надворешна контрола: влезно електрично ниво 5V, 12V (стандардно), 24V (по избор).
Надворешна контрола аналогни 0-5 V (стандард), 0-10 V, 4-20 mA (по избор)
Надворешен комуникациски интерфејс: RS485 комуникациски интерфејс,
Поддржете го протоколот МОДБУС.
Температура на околината: 0 ~ 40
Релативна влажност: <80%
Степен на заштита на IP: IP31
Димензии: 260мм x 181мм x 198мм
Тежина: 4,5 кг

Совети за нашите клиенти

Опсегот на варијација на перисталтичката пумпа е 0,00011-720 ml / мин. Брзина на вртење од 0,1-150 вртежи во минута Со основни функции како што се реверзибилна насока, старт / стоп, целосна брзина (брзо чистење), прилагодување на брзината. Функцијата за попуст може да спроведе квантитативна течност за дозирање со повторување. Интерфејс RS485 како протокол за комуникација MODBUS, Полесно е да се поврзе пумпата со друга опрема, како компјутер, интерфејс човечка машина и компјутер. Четирицифрена дигитална ЛЕР означува брзина на работа. LED индикаторот прикажува внатрешна контрола, надворешна контрола, прекинувач за стапала и друг режим на работа. Вклучете ја тастатурата. Обратна насока, старт / стоп, целосна брзина, статусна меморија (исклучена меморија). Лесна дозирна функција, таа имплементира квантитативна течност за дозирање со реизбор на време. 0,1-100 врт / мин, резолуција на брзина 0,1 вртежи во минута. 100-150 вртежи во минута, резолуција на брзина 1 врт / мин. Пластична кутија ABS, патентирана заштита, рационализиран изглед, убава и практична. Може да контролира повеќе канали и разни видови глави на пумпата.  Цврсто обложената плоча за печатено коло го прави отпорен на прав и е отпорна на влага. Широк опсег на влезен напон прифатлив за сложени енергетски средини.

Прегледи на клиенти (6)

На барање, добивме широк спектар на модели на перисталтични пумпи со програмибилни функции, што произведува пополнување и снабдување со течност. Одбравме одличен модел за нивните задачи.

Питер СелезневСамара 

Работиме неколку перисталтични пумпи во линијата за полнење и опфаќање. Програмабилните режими овозможуваат висока точност на дозирање и со избраната стапка на добиточна храна. Нарачавме најнов модел на пумпа, кој може да ги реши сите задачи за флаширање.

Светлана ГенадевнаБелгород

Можеме да кажеме со сигурност дека опремата се покажа како одлична, што постојано ја забележаа и задоволните вработени и последователните услуги за гаранција.

Фирмата КИМО ДООКургански регион

Тие планирале да купат перисталтични пумпи, и направиле купување во оваа компанија. Комплетна страница, технологија. поддршка.
Тие работат брзо нарачка, нивниот менаџер се јави, им понуди информации за испорака, веднаш разјасни сè што пречи.

Кабанова К.Е.град Магадан

Отвори нова производство на пулпа и хартија. Баравме перисталтичка пумпа. Прифатлива опција беше кај Minipress. Нашите технолози сметаат дека БТ-100 е еден од најдобрите во својот состав. Нашата инвестиција се оствари. Благодарам!

Алексашин Александар ВалериевичДиректор, град Магадан

Достојна опција за нашите потреби во нашето фармаколошко производство. Ви благодарам многу за помошта во пронаоѓањето на Минипрес.

Никитин ЈарославГлавен инженер на Мосгосмарф ДОО, Москва

  Вашето име (задолжително)

  Вашата адреса за е-пошта (задолжително)

  Повратна информација:

  Напишете ни порака

  Јас, , ,

  перисталтични пумпи bt-100.

  Мои детали за контакт:


  Коментар: