Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Продажба од производители / Архива по категорија „Ласерски машини за обележување за голема брзина на обележување на сите видови материјали“

Машини за ласерско обележување за голема брзина на обележување на сите видови материјали

Машина за означување на ласер CTPE-10

7196 година

989698 година
  • Машина за ласерско обележување
  • Ласерско обележување на пластика

Машина за ласерско означување CTPE-10 се користи во сите линии на индустрии, како што се фармацевтски производи, индустрија за тутун и вино, производство на храна, хемија, електроника и многу повеќе. Се користи за обележување со голема брзина со хиероглифи, латински букви, броеви, број на серии, датум, заштитено од фалсификување на кодови, итн. На сите видови материјали, како што се хартија, пластика, лигнин и така натаму.

Машина за означување на ласер CTPE-30

7195

989697 година
  • Машина за ласерско обележување
  • Означување на хартија

Машина за означување на ласер CTPE-30 се користи во сите линии на индустрии, како што се фармацевтски производи, тутун и винска индустрија, производство на храна, хемија, електроника и многу повеќе. Се користи за обележување со голема брзина со хиероглифи, латински букви, броеви, број на серии, датум, заштитено од фалсификување на кодови, итн. На сите видови материјали, како што се хартија, пластика, лигнин и така натаму.

Машина за означување на ласер CTPE-60

7195

989695
  • Машина за ласерско обележување
  • Обележување на блистер

Машина за ласерско означување CTPE-60 се користи во сите линии на индустрии, како што се фармацевтски производи, тутун и винска индустрија, производство на храна, хемија, електроника и многу повеќе. Се користи за обележување со голема брзина со хиероглифи, латински букви, броеви, број на серии, датум, заштитено од фалсификување на кодови, итн. На сите видови материјали, како што се хартија, пластика, лигнин и така натаму.