Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Фармацевтска опрема / Архива по категорија „Машини за броење и пополнување таблети и капсули“

Машини за броење и пополнување таблети и капсули

Табела со броеви на таблети и капсули YL-04

377

921511
 • Фармацевтска опрема за броење и пополнување желатински капсули и таблети
 • Фармацевтска опрема за броење и пополнување желатински капсули и таблети
 • Фармацевтска опрема за броење и пополнување желатински капсули и таблети
 • Фармацевтска опрема за броење и пополнување желатински капсули и таблети
 • Фармацевтска опрема за броење и пополнување желатински капсули и таблети

Автоматска машина за таблети за броење и полнење на таблети и капсули во четири пластични шишиња во исто време. Принципот на вибрирачко хранење на таблети и капсули и центрифугална стаклена маса. Има функција на прилагодливи вибрации и контрола на количината од оптички сензори. Производствен капацитет од 2000-3500 таблети во минута. Се користи во лаборатории и експериментално производство на лекови. Тежината е 150 кг. Изработка со висок квалитет, не'рѓосувачки челик AISI 304 квалитетен и P.E.T.G. пластика Ние нудиме детални упатства за поставување бројач за таблети и капсули. Пред да го испратите на клиентот, мерачот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Табела со броеви на таблети и капсули YL-03

377

921505
 • Фармацевтска опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Фармацевтска опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Фармацевтска опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Фармацевтска опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Фармацевтска опрема за броење и пополнување таблети и капсули

Автоматска машина за таблети за броење и полнење на таблети и капсули во две пластични шишиња во исто време. Принципот на вибрирачко хранење на таблети и капсули и центрифугална стаклена маса. Има функција на прилагодливи вибрации и контрола на количината од оптички сензори. Капацитет на производство од 1000-1800 таблети во минута. Се користи во лаборатории и експериментално производство на лекови. Тежината е 100 кг. Изработка со висок квалитет, не'рѓосувачки челик AISI 304 квалитетен и P.E.T.G. пластика Ние нудиме детални упатства за поставување бројач за таблети и капсули. Пред да го испратите на клиентот, мерачот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Контра таблети и капсули десктоп ТМ-12

379 година

921529
 • Автоматска машина за броење и пополнување на желатински капсули и таблети
 • Автоматска машина за броење и пополнување на желатински капсули и таблети
 • Автоматска машина за броење и пополнување на желатински капсули и таблети

Автоматска машина за програмирање броење и пакување на таблети и капсули со желатин. Опсегот на употреба на машината: додатоци во исхраната, капсули (големина 000-5), таблети, апчиња, обложени таблети и други слични производи, 3 мм-25 мм широк, повисок од 2 мм. Апликации со неправилна форма, исто така, подлежат на пресметка. Производствен капацитет од 300-600 таблети во минута. Се користи во лаборатории и експериментално производство на лекови. Тежина 60 кг. Изработка со висок квалитет, не'рѓосувачки челик AISI 304 квалитетен и P.E.T.G. пластика Ние нудиме детални упатства за поставување бројач за таблети и капсули. Пред да го испратите на клиентот, мерачот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Контрола на таблети и капсули ITA-01

316

920894
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули

Таблет-автоматска машина за броење и пакување таблети и капсули со желатин. Се користи во лаборатории и експериментално производство на лекови. Производство Италија. Тежина 10 кг. Европска изработка, нерѓосувачки челик AISI 316 и P.E.T.G. пластика

Шалтер на дискови таблети и капсули ДТ-100

378

921517
 • Опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Опрема за броење и пополнување таблети и капсули

Автоматска подна машина за броење и пополнување таблети и капсули во пластични шишиња. Дијаметарот на користените дискови е 1000 мм. Продуктивност 10-50 шишиња во минута. Има прилагодлива функција за вибрации и контролер на брзина. Се користи во експериментално производство за пакување таблети фармацевтски препарати. Тежина 120 кг. Изработка со висок квалитет, не'рѓосувачки челик AISI 304 квалитетен и P.E.T.G. пластика Ние нудиме детални упатства за поставување бројач за таблети. Пред да го испратите на клиентот, мерачот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

1 2