Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Фармацевтска опрема / Автоматски преси за таблети / Архива по категорија „Мали ротациони преси за таблети“

Мали ротациони преси за таблети

Прес за ротациони таблети RZ-9

302

920759
 • Опрема за производство на таблети во прав
 • Опрема за производство на таблети во прав
 • Опрема за производство на таблети во прав
 • Опрема за производство на таблети во прав

Модерен модел на компактен ротирачки преса за таблети за пресување таблети со максимален дијаметар од 13 mm со употреба на 9 пара удари. Прес таблетите се направени целосно од не'рѓосувачки челик. Максимална продуктивност од 17.200 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Овој модел на печатот ви овозможува да произведувате класични и овални таблети. Зголемен максимален притисок од 4 тони. Погодно е за производство на таблети со логоа. Ние нудиме детални упатства за поставување на печатот и производство на таблети. Пред да се испрати до клиентот, печатот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин.

Прес за ротациони таблети RZ-7

302

920758
 • Опрема за производство на таблети во прав
 • Опрема за производство на таблети во прав
 • Опрема за производство на таблети во прав
 • Опрема за производство на таблети во прав

Модерен модел на компактен ротирачки преса за таблети за пресување таблети со максимален дијаметар од 13 mm со употреба на 7 пара удари. Прес таблетите се направени целосно од не'рѓосувачки челик. Максималната продуктивност на 13.400 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Овој модел на печатот ви овозможува да произведувате класични и овални таблети. Зголемен максимален притисок од 4 тони. Погодно е за производство на таблети со логоа. Ние нудиме детални упатства за поставување на печатот и производство на таблети. Пред да се испрати до клиентот, печатот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин.

Прес за ротациони таблети RZ-5

302

920752
 • Опрема за производство на таблети во прав
 • Опрема за производство на таблети во прав
 • Опрема за производство на таблети во прав
 • Опрема за производство на таблети во прав

Модерен модел на компактен ротирачки преса за таблети за пресување таблети со максимален дијаметар од 13 mm со употреба на 5 пара удари. Прес таблетите се направени целосно од не'рѓосувачки челик. Максималната продуктивност на 9600 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Овој модел на печатот ви овозможува да произведувате класични и овални таблети. Зголемен максимален притисок од 4 тони. Погодно е за производство на таблети со логоа. Ние нудиме детални упатства за поставување на печатот и производство на таблети. Пред да се испрати до клиентот, печатот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин.

Прес Ротари таблета RZ-10B

303

920763
 • Опрема за таблети во прав во таблети

Компактно ротационо притискање на таблети за притискање на таблети цилиндрично до 16 mm и овално до 20 mm, со употреба на 10 пара удари. Пресадот за таблети е изработен од не'рѓосувачки челик. Во согласност со ГМП. Максималниот капацитет е 18,000 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Зголемен максимален притисок од 4 тони. Погодно е за производство на таблети со логоа. Ние нудиме детални упатства за поставување на печатот и производство на таблети. Пред да се испрати до клиентот, печатот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин.

Прес Ротари таблета RZ-10A

302

920761
 • Опрема за таблети во прав во таблети

Компактно ротационо притискање на таблети за притискање на таблети цилиндрично до 13 mm и овално до 14 mm со употреба на 10 пара удари. Пресадот за таблети е изработен од не'рѓосувачки челик. Во согласност со ГМП. Максимална продуктивност на 19.200 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Зголемен максимален притисок од 4 тони. Погодно е за производство на таблети со логоа. Ние нудиме детални упатства за поставување на печатот и производство на таблети. Пред да се испрати до клиентот, печатот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин.

1 2