Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Индустриска опрема / Архива по категорија „Транспортирани прашоци за завртки“

Транспортери со завртки во прав

Заштрафен транспортер на прав SF-10

419

921933
  • Опрема за снабдување со прав и рефус материјали
  • Опрема за снабдување со прав и рефус материјали
  • Опрема за снабдување со прав и рефус материјали
  • Опрема за снабдување со прав и рефус материјали
  • Опрема за снабдување со прав и рефус материјали
  • Опрема за снабдување со прав и рефус материјали
  • Опрема за снабдување со прав и рефус материјали
  • Опрема за снабдување со прав и рефус материјали

Завртки систем за напојување во прав во акумулатори на машини и резервоари за складирање. Користејќи го овој транспортер за завртки, материјалите може да се напојуваат директно од контејнерот до миксер, реактор, бункер, таблета, машина за пакување, вибративно сито и друга фармацевтска, храна и хемиска опрема. Користењето на овој уред ќе ја олесни сложеноста на работните процеси, ќе се стави крај на загадувањето на прав и ќе се обезбеди усогласеност на ГМП. Продуктивност 200 кг на час. Тежината е 150 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за инсталација за опрема и цртежи на димензиите за монтирање. Пред пратката до клиентот, транспортерите се прегледуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.