Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Оценка опрема ТОП-10 / Архива по категорија „Опрема за полнење и запечатување пластични ламинирани метални цевки“

Опрема за полнење и запечатување пластични ламинирани метални цевки

Автоматска машина за полнење цевки во пластични / ламинирани / метални цевки CYM-6B

7167

989412
  • Автоматска машина за полнење цевки во пластични / ламинирани / метални цевки
  • Пополнување на цевки

Автоматска машина за полнење цевки во пластични / ламинирани / метални цевки CYM-6B со внатрешно греење, нанесена на пластични, ламинирани и метални цевки. Цевката автоматски се притиска во држачот на цевката. Адаптираниот флексибилен држач за цевки создава затегнувачка сила што гарантира конзистентно, висококвалитетно запечатување на цевката. Системите за автоматско прилагодување за означување на бојата со чекор-по-чекор активирање на држачот на цевката се прилагодени за овални или обликувани цевки. Механичкиот менувач на системот за товарење обезбедува стабилен капацитет на оптоварување. Оригинален швајцарски елемент за греење LEISTER. Внатрешната површина на цевката е запечатена со топол воздух, додека надворешната се лади со циркулирачка вода за ладење, што дава одлично ефикасно запечатување. Навивач (направен во Тајван) испушта отровен гас создаден за време на процесот на греење на отворено. По запечатувањето на цевката, системот за ладење на воздухот спречува загревање на спакуваните производи слични на маст. PLC автоматски систем за контрола. Домување направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Машината може да биде поврзана со емулгатор, ...

Автоматска машина за полнење цевки и цевки CYM-8E во пластични и ламинирани цевки

7165 година

989389
  • Автоматска машина за полнење цевки во пластични и ламинирани цевки
  • Пополнување на цевки

Автоматска машина за полнење цевки во пластични CYM-8E и ламинирани цевки со внатрешно греење применливо на пластични и ламинирани цевки. Цевката автоматски се притиска во држачот на цевката. Адаптираниот флексибилен држач за цевки создава затегнувачка сила што гарантира конзистентно, висококвалитетно запечатување на цевката. Системите за автоматско прилагодување за означување на бојата со чекор-по-чекор активирање на држачот на цевката се прилагодени за овални или обликувани цевки. Механичкиот менувач на системот за товарење обезбедува стабилен капацитет на оптоварување. Оригинален швајцарски елемент за греење LEISTER. Внатрешната површина на цевката е запечатена со топол воздух, додека надворешната се лади со циркулирачка вода за ладење, што дава одлично ефикасно запечатување. Навивач (направен во Тајван) испушта отровен гас создаден за време на процесот на греење на отворено. По запечатувањето на цевката, системот за ладење на воздухот спречува загревање на спакуваните производи слични на маст. PLC автоматски систем за контрола. Домување направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Машината може да биде поврзана со емулгатор, ...

Автоматска машина за полнење цевки во пластични / ламинирани / метални цевки CYM-8F

7165 година

989388
  • Автоматска машина за полнење цевки во пластични / ламинирани / метални цевки
  • Цевка за полнење на пластични цевки

Автоматска машина за полнење цевки во пластични / ламинирани / метални цевки CYM-8F со внатрешно греење, нанесена на пластични, ламинирани и метални цевки. Цевката автоматски се притиска во држачот на цевката. Адаптираниот флексибилен држач за цевки создава затегнувачка сила што гарантира конзистентно, висококвалитетно запечатување на цевката. Системите за автоматско прилагодување за означување на бојата со чекор-по-чекор активирање на држачот на цевката се прилагодени за овални или обликувани цевки. Механичкиот менувач на системот за товарење обезбедува стабилен капацитет на оптоварување. Оригинален швајцарски елемент за греење LEISTER. Внатрешната површина на цевката е запечатена со топол воздух, додека надворешната се лади со циркулирачка вода за ладење, што дава одлично ефикасно запечатување. Навивач (направен во Тајван) испушта отровен гас создаден за време на процесот на греење на отворено. По запечатувањето на цевката, системот за ладење на воздухот спречува загревање на спакуваните производи слични на маст. PLC автоматски систем за контрола. Домување направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Машината може да биде поврзана со емулгатор, ...

Автоматска машина за полнење цевки во пластични / ламинирани / метални цевки CYM-8A

7165 година

989387
  • Автоматска машина за полнење цевки во пластични / ламинирани / метални цевки
  • Пополнување на цевки

Автоматска машина за полнење цевки во пластични / ламинирани / метални цевки CYM-8A со внатрешно греење, нанесена на пластични, ламинирани и метални цевки. Цевката автоматски се притиска во држачот на цевката. Адаптираниот флексибилен држач за цевки создава затегнувачка сила што гарантира конзистентно, висококвалитетно запечатување на цевката. Системите за автоматско прилагодување за означување на бојата со чекор-по-чекор активирање на држачот на цевката се прилагодени за овални или обликувани цевки. Механичкиот менувач на системот за товарење обезбедува стабилен капацитет на оптоварување. Оригинален швајцарски елемент за греење LEISTER. Внатрешната површина на цевката е запечатена со топол воздух, додека надворешната се лади со циркулирачка вода за ладење, што дава одлично ефикасно запечатување. Навивач (направен во Тајван) испушта отровен гас создаден за време на процесот на греење на отворено. По запечатувањето на цевката, системот за ладење на воздухот спречува загревање на спакуваните производи слични на маст. PLC автоматски систем за контрола. Домување направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Машината може да биде поврзана со емулгатор, ...

Автоматска машина за полнење алуминиум и метални цевки CYM-8Y

7165 година

989386
  • Автоматска машина за полнење цевки во алуминиумски и метални цевки
  • Алуминиумски цевки

Автоматската машина за полнење цевки за алуминиумски и метални цевки CYM-8Y може двојно или тројно да ги свитка рабовите или свиткување во форма на седло за алуминиумски и метални цевки. Механичкиот менувач на системот за товарење обезбедува стабилен капацитет на оптоварување. PLC автоматски систем за контрола. Домување направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Машината може да биде поврзана со емулгатор, картонска машина, машина за полнење и слично. да се создаде производна линија. Овој модел е лесен за употреба со употреба на цевки со различни дијаметри. Автоматскиот процес на пополнување, запечатување и печатење на серии броеви во една машина. Обезбедени се функции како што се автоматско напојување на цевки на работната површина на машината, автоматско дување (чистење) на цевки, автоматско прилагодување на означувањето на бојата во држачот на цевките, автоматско полнење на цевките и запечатувањето. Брзината се контролира со инвертер. Производниот капацитет се реализира и контролира автоматски. Механичката четка го печати кодот во поставената позиција автоматски. Интерфејс за човечка машина ...

1 2