Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Опрема со прегледи / Архива по категорија „Линии со автоматско пакување со голема брзина“

Автоматски линии за пакување со голема брзина на производи

Автоматска линија за пакување со голема брзина SYM-13

7143

989172
  • Автоматска линија за пакување со голема брзина
  • Пакување, плутање шишиња

Автоматската линија за пакување со голема брзина SYM-13 е структурно составена од шест дела, т.е. поставување на капакот, дистрибуција на капакот, виси капаци, притискање на капакот, стегање на шишиња и завртки на капакот, од кои секоја се прилагодува независно едни од други во зависност од садовите. Машината е дизајнирана со прилично компактна структура и има висока ефикасност на обвивка. Контролниот механизам на оваа опрема користи компоненти на светски познати брендови и материјали во контакт со шишиња и капаци целосно во согласност со GMP барањата. PLC систем за контрола. Автоматско отфрлање на цврсто навртуваните капачиња или со недостаток на фолија. Метод на дистрибуција на капачето за вртење со стабилна и прилагодлива брзина. Оваа опрема е оптимизиран производ кој ги интегрира сите модерни технологии за производство на таква опрема, која има едноставна и удобна поставување и прилагодлива брзина во согласност со потребите на клиентите. По влегувањето и раздвојувањето преку подвижниот појас, садот влегува во триење ...