Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Продажба од производители / Архива по категорија „Автоматски машини за товарење и хранење стаклени и пластични шишиња по линија“

Автоматски машини за товарење и хранење стаклени и пластични шишиња по линија

Подредувач на балинг DWP-12A со голема брзина

7156

989304
  • Машина за групирање со голема брзина
  • Сортирање на шишиња

Машината за сортирање со голема брзина DWP-12A се користи за товарење и ориентирано хранење на тркалезна и квадратна пластика (PE, PP, PS, PET, ABS) и стаклени шишиња до автоматска линија. Опремата е широко користена во медицинската, прехранбената, козметичката, хемиската индустрија. Компактен дизајн со затворена интегрирана бункер и сортирање на дискови за да се елиминира бучавата и да заштедите простор. Шишињата се ослободуваат на носачот вертикално и рамномерно распоредени со помош на систем на сензори. Рамка од не'рѓосувачки челик SUS304 и про transparentирни панели за каросерија. Различните големини на шишињата ја одредуваат и големината на дискот за сортирање, што е релативно лесно да се замени за 5 минути. за разни големини. Лесно расклопување на опрема со минимален број делови за чистење. Контрола на копчето. Во согласност со GMP стандардот.

Опрема за автоматско поставување на шишиња и шишиња ZXP-10

7156

989303
  • Опрема за автоматско поставување на шишиња и шишиња
  • Шишиња за шишиња и ампули

Опрема за автоматско поставување на шишиња и шишиња ZXP-10 - машина за автоматско пакување на шишиња, комбинирајќи комбинација од механичка и електрична технологија, се користи во производство на таблети, широко користена во фармацевтската, хемиската и лесната индустрија. Опремени со заоблен механички уред за пукање за автоматско поставување шише, елиминирајќи ја потребата за воздушна пумпа. Повисок процент на поминување шишиња, помалку загадување и порационално во споредба со постарите модели на слична опрема со употреба на рачна работа. Стабилен и сигурен во работењето. Во согласност со GMP стандардот.

Автоматски резервоар за шишиња JFL-5

7150

989243
  • Автоматски Сложувач за шишиња
  • Полнач за шишиња со различна форма

Автоматскиот држач за шишиња JFL-5 се користи за пакување на кружни, рамни, овални шишиња во фармацевтската, хемиската и пестицидната индустрија. Штекерот ги става шишињата на подвижникот во исправена положба. Опрема на модерен дизајн и нова структура, високи перформанси, заштедува труд. Стабилно работење, низок шум, лесно ракување и чистење. Опремата се состои од лифт и механизам за напојување на капакот. Изработено од 304 нерѓосувачки челик и обложени делови од алуминиум. Комплетот за испорака вклучува заменлив ПВЦ диск за сортирање за големина на еден сад. Инвертори на фреквенција, ефикасност за поставување високи шишиња, лесно прилагодување за различни големини на шише. Фотоелектрични контроли за автоматско функционирање и автоматско исправување на заостанатиот дел. Во согласност со GMP стандардот.

Автоматски стекер за шишиња SYM-1

7150

989242
  • Автоматски Сложувач за шишиња
  • Дува шише

Automatic Stacker Bottle SYM-1 е интегрирана електро-механичка опрема со едноставна работа и одржување и стабилно работење. Опремата е опремена со детектор за број на шише и уред за заштита од преоптоварување. Случајот и контејнерот за товарење се изработени од високо квалитетен не'рѓосувачки челик, имаат добар изглед и се целосно во согласност со GMP. Нема потреба од проток на воздух за дување шишиња; ефикасноста на производството е значително подобрена со автоматска структура за резервација на шишиња и собирач на шишиња.

Автоматски стекер за шишиња SYM-2

7150

989239
  • Автоматски Сложувач за шишиња
  • Пакување со шишиња

Автоматскиот боксер за шишиња SYM-2 е интегрирана електро-механичка опрема со едноставна работа и одржување и стабилно работење. Опремата е опремена со детектор за број на шише и уред за заштита од преоптоварување. Случајот и контејнерот за товарење се изработени од високо квалитетен не'рѓосувачки челик, имаат добар изглед и се целосно во согласност со GMP. Нема потреба од проток на воздух за дување шишиња; ефикасноста на производството е значително подобрена со автоматска структура за резервација на шишиња и собирач на шишиња.