Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Фармацевтска опрема / Автоматски преси за таблети / Архива по категорија „Преси за технопланктон“

Технопланктонски преси

ПРИСТАП ЗА ТЕХНОПЛАКТОН Р-40

7029 година

988026 година
  • Хидрауличен печат
  • Лабораториски хидраулични преса за таблети
  • Лабораториски хидраулични преса за таблети
  • Лабораториски хидраулични преса за таблети
  • Лабораториски хидраулични преса за таблети
  • Лабораториски хидраулични преса за таблети

Лабораториска хидраулична преса со притисок од 40 тони. Десктоп моделот се користи во индустријата за производство на хемиски производи, брикети и таблети во металургија во прав. Лабораториска автоматска хидраулична таблета преса за фармацевтската, хемиската и прехранбената индустрија, во металургија во прав за производство на таблети, брикети и болуси од рефус во прав материјали со дијаметар од 10 mm до 100 mm. Пресот работи во рачен режим. Максималната длабочина на полнење на прав во матрицата е 150 мм. Овој модел на печатот овозможува производство на таблети со различни форми: класични, овални, кадрави таблети и прстени со внатрешна дупка. Ние нудиме детални упатства за поставување на печатот и производство на таблети. Пред да се испрати до клиентот, печатот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Тежина 45 кг.