Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Продажба од производители / Архива по категорија „Автоматска плутачка опрема за шишиња за шишиња и ампули“

Автоматска опрема за плута за плутање шишиња и ампули

Автоматска опрема за затворање DWP-12G

7165 година

989395
  • Опрема за автоматско покривање
  • Шише по опремена опрема

Автоматска опрема за обвивка DWP-12G со модерен, пристоен дизајн, лесна за употреба, се користи за плута различни големини на тркалезни, правоаголни и разни други шишиња и контејнери со неправилни форми без потреба да се заменуваат резервни делови. Рамката и каросеријата на машината се изработени од не'рѓосувачки челик SUS 304. Големиот капацитет на нивото на подот на бункерот има доволно капаци за континуирано работење без постојано надополнување. Во исто време, тоа ги зголемува производните капацитети кои далеку ги надминуваат сите други типови машини за заглавување. Три групи на тркала за капаци цврсто и правилно ги заврткаат капачињата. Третата група на тркала за покривање за време на процесот на лизгање ви овозможува да откриете дали капаците се правилно навртки. Машината ќе застане автоматски кога нема контејнери или подвижниот појас е заглавен. Систем за преглед за неправилно откачени шишиња и / или со капаци што недостасуваат фолија. Транспортерот на шишето е опремен со варијатор на брзина. Структурно, овој модел е компатибилен ...

JFX-1 единечна машина за автоматско затворање

7165 година

989394
  • Опрема за автоматско затворање со единечна глава
  • Плукање со шишиња

JFX-1 единечна опрема за автоматско покривање се користи во фармацевтската, хемиската, прехранбената и пестицидната индустрија. Овој нов развој е идеален за плутање шишиња (алуминиум, ROPP, навој). Високо квалификуван коефициент на пренесување на капаци и ротирање (запечатување). Плочка за позиционирање за наизменично движење со две ротирачки магнетни глави, погодно е да се смени големината, голем опсег на прилагодување на густината, за да не се оштетат шишињата или капачињата. Бесплатно полнење и движење на шишиња. Брзина на претворање на контрола на фреквенцијата. Компактен дизајн, лесен за ракување и одржување. Континуирано работење, автоматско завршување на производствениот циклус, заштеда на време и добри перформанси. Ги исполнува барањата на JFX.

JFX-2 автоматска машина за двојни глави

7165 година

989393
  • Автоматска машина за двојни глави
  • Опрема за обвивка

JFX-2 двоглав автоматска опрема за покривање се користи во фармацевтската, хемиската, храна и пестициди. Овој нов развој е идеален за плутање шишиња (алуминиум, ROPP, навој). Високо квалификуван коефициент на пренесување на капаци и ротирање (запечатување). Плочка за позиционирање за наизменично движење со две ротирачки магнетни глави, погодно е да се смени големината, голем опсег на прилагодување на густината, за да не се оштетат шишињата или капачињата. Бесплатно полнење и движење на шишиња. Брзина на претворање на контрола на фреквенцијата. Компактен дизајн, лесен за ракување и одржување. Континуирано работење, автоматско завршување на производствениот циклус, заштеда на време и добри перформанси. Ги исполнува барањата на JFX.

Автоматска машина за шишиња со шишиња JFL-12

7158

989317
  • Опрема за автоматско затворање шише
  • Плутано шише со алуминиумско капаче

JFL-12 автоматска опрема за ролерирање се користи за запечатување во прав, замрзнати, сушени материи, производи од крв и усни течности со алуминиум или пластични капаци. Машината може да се користи независно или да се вклучи во производната линија со друга опрема. Непречено шрафцигер, добро запечатување, компактна структура, прецизно позиционирање и ниска стапка на одбивање. Опремата може да плута истовремено со пластично и алуминиумско покритие. Опремен со три ротирачки ножеви и ротирачки заптивни глави. Инвертер на фреквенција. Во согласност со GMP стандардот.

Автоматска линеарна опрема за затворање JFX-6

7152

989260
  • Автоматска линеарна опрема за обвивка
  • Автоматска линеарна опрема за обвивка

Автоматска линеарна опремена опрема JFX-6 е машина која е универзална во многу погледи и ги задоволува потребите на пазарот, комбинирајќи механички и електрични технологии и се користи во фармацевтската, хемиската, козметичката и пестицидната индустрија. Комбинира флексибилни модули, нов совршен дизајн, погоден за опфаќање на разни видови контејнери и капаци. Елиминира потребата за делови за замена, леснотија на управување и конфигурација, ниско одржување. Трикратниот ред на главата за глава го обезбедува главниот пресврт, затегнување и влечење за да не се надмине степенот на пресврт. Двоен кружен подвижен преклопник со шише, што е особено ефикасно за нестабилни шишиња. Управувачкиот уред за капачињата, транспортерот на капакот, уредот за заврткање на капачето, транспортерот со уредот за подигнување се контролираат одделно, што е особено важно за покривање на разни видови шишиња и капачиња кога е потребно да се прилагоди брзината. Опремата е произведена во согласност со барањата на GMP. Факултативно: автоматско вчитување на бункер.