Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Фармацевтска опрема / Автоматски преси за таблети / Архива по категорија „Преси на таблети“

Ротациони преси за таблети

Прес Ротари таблета RZ-19N

570 година

923438
  • Опрема за таблети во прав

Ротирач на таблети за притискање на таблети со дијаметар до 12 мм. Инсталирани се 19 пара алатки за печат. Ротационата преса за таблети е изработена од не'рѓосувачки челик. Максимална продуктивност 45,000 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Главната сила на притисок е 4 тони. Погодно е за производство на таблети со различни форми со логоа. Ние нудиме детални упатства за поставување на печатот и производство на таблети. Пред да се испрати до клиентот, печатот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин.

Прес Ротари таблета RZ-8D

303

920766
  • Опрема за таблети во прав во таблети
  • Опрема за таблети во прав во таблети

Индустриски преса за таблети од ротација, за производство на таблети до дијаметар до 22 mm. Инсталирани 8 пара алатки за печат. Вртливата таблета е направена од не'рѓосувачки челик. Во согласност со ГМП. Максимална продуктивност на 3600-8400 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Притискачка сила од 6 тони, пред притискање од 1 тон. Погодно е за производство на таблети со логоа. Ние нудиме детални упатства за поставување на печатот и производство на таблети. Пред да се испрати до клиентот, печатот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин.

Прес Ротари таблета RZ-17N

304

920780
  • Опрема за таблети во прав

Ротирач на таблети за пресување таблети со дијаметар до 20 мм. Инсталирани 17 пара алатки за печат. Ротационата преса за таблети е изработена од не'рѓосувачки челик. Максимална продуктивност 36,000 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Главната сила на притисок е 6 тони. Погодно е за производство на таблети со различни форми со логоа. Ние нудиме детални упатства за поставување на печатот и производство на таблети. Пред да се испрати до клиентот, печатот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин.

Прес за ротациони таблети RZ-10D

303

920765
  • Опрема за таблети во прав во таблети

Индустриски ротациони преса за таблети за производство на таблети со дијаметар до 22 mm (овална до 24 мм). Инсталирана 10 пара алатка за печат. Вртливата таблета е направена од не'рѓосувачки челик. Во согласност со ГМП. Максимална продуктивност од 4800-12000 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Притискачка сила од 6 тони, пред притискање од 1 тон. Погодно е за производство на таблети со логоа. Ние нудиме детални упатства за поставување на печатот и производство на таблети. Пред да се испрати до клиентот, печатот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин.

Прес за ротациони таблети RZ-15N

304

920778
  • Опрема за таблети во прав

Ротирач на таблети за притискање на таблети со дијаметар до 25 мм. Инсталирани се 15 пара алатки за печат. Ротационата преса за таблети е изработена од не'рѓосувачки челик. Максимална продуктивност 27,000 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Главната сила на притисок е 6 тони. Погодно е за производство на таблети со различни форми со логоа. Ние нудиме детални упатства за поставување на печатот и производство на таблети. Пред да се испрати до клиентот, печатот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин.

1 2 3