Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Опрема со прегледи / Архива по категорија „Линија за пакување на плускавци со ампули во шишиња во картонски кутии“

Линијата за пакување на плускавци со ампули во шишиња во картонски кутии

ZXM-25P Автоматска линија за пакување на блистер

7149

989228
  • Автоматска линија за производство на пакување блистер
  • Автоматска линија за производство на пакување блистер
  • Автоматска линија за производство на пакување блистер
  • Автоматска линија за производство на пакување блистер
  • Спакувано блистер со летоци во кутија

ZXM-25P автоматска линија за пакување на блистер со PLC систем за контрола, развиен во согласност со GMP стандардот и дизајниран за пакување ампули, ампули, итн. Сигурен таб на производот и брошура. Сигурно автоматско контролирано картонирање. Професионален систем за оптеретување избегнува вкрстена загадување за време на пакувањето.