Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Продажба од производители / Архива по категорија „Потрошни материјали за кодирање машини обоени панделки и ролери за мастило“

Потрошни материјали за кодирање машини во боја панделки и ролери за мастило

Обоени панделки за машина за кодирање NPE

7190

989639 година
  • Обоени панделки за машина за кодирање

Обоени ленти за машини за кодирање NPE (црна, црвена, бела, златна, сина, сребрена) (вклучувајќи увезена пудра). Лентите се карактеризираат со добра адхезија, отпорност на абразија и топлина, чисто печатење, екологија. Лентите широко се користат за енкодери за ленти за печатење на датуми на производство, број на број, итн. На пакувања и етикети изработени од алуминиумска фолија, полиетилен, алуминиумски композитни филмови, пластичен филм, хартија, итн..

Златни и сребрени НПЕ панделки

7190

989639 година
  • Златни и сребрени панделки

Златни и сребрени ленти со НПЕ се карактеризираат со добра адхезија, отпорност на абразија и топлина, чисто печатење, еколошка пријатност. Лентите широко се користат за енкодери за ленти за печатење на датуми на производство, број на број, итн. На пакувања и етикети изработени од алуминиумска фолија, полиетилен, алуминиумски композитни филмови, пластичен филм, хартија, итн..

Ink Roller NPE

7168

989422 година
  • Ролери за мастило

Ролерот за мастило NPE е потрошен материјал за машини за кодирање со карактеристики како што се добра адхезија, чисто печатење, долг живот и нетоксичност. Топлиот ролери за мастило се користи за разни машини за кодирање на ролери за печатење на датумот на производство, број на серии и други информации за материјали како што се пластичен филм, хартија, итн. Ролерот е сигурен со голема брзина на машината, лесно може да се замени.