Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Опрема со прегледи / Архива по категорија „Опрема за обележување шишиња на шишиња со ампула“

Опрема за обележување шишиња на шишиња со ампула

Опрема за автоматско обележување на етикетите со лепило SYM-4

7284 година

990580
  • Опрема за автоматско обележување на етикети со лепило
  • Етикетирани шишиња

Опрема за автоматско обележување на етикетите со лепило SYM-4. Вртежната шипка во форма на вентилатор зема мала количина лепак и се движи низ гумените тркала кон држачот на етикетата, која се наоѓа во оваа позиција со вакуум вшмукување за хартија, каде што етикетата е отстранета и се пренесува во етикетата подвижна лента со употреба на уред за отстранување на етикетата. После тоа, етикетата е прикачена на подвижниот појас со помош на вакуум и влегува во областа за обележување. Конечно, етикетата се става на шишето на подвижниот појас за да се заврши означувањето.

WLM-76 тркалезна шише машина

7213

989867 година
  • Тркалезна машина за обележување шишиња
  • Етикетирање на шишиња

WLM-76 тркалезна шишиња машина се користи за обележување стакло и пластични шишиња во индустријата за храна, фармацевтски и хемиски производи. Опремата автоматски запира и дава сигнал кога открива проблеми како што се недостаток на етикета, нарушување на интегритетот на етикета, губење на етикета, стоп за итни случаи, отстапувања во инверторот, отсуство на лента за копирање на печатач итн., Програмираниот компјутерски серво етикетиран систем брзо реагира со брзото позиционирање на етикетата со голема брзина со користење на автоматско скенирање и мемориски функции, без влезен сигнал и поставки и работи стабилно без дефекти долго време, зголемувајќи ја продуктивноста и квалитетот во големи размери . Високо ефикасниот интелигентен систем за компјутерска контрола со човечки машински интерфејс чувствителен на допир (HMI) ја олеснува работата на операторот. Екранот брзо прикажува промени во режимот на работа поради автоматско тестирање, што му овозможува на операторот веднаш да ги отстрани отстапувањата. Овој модел може да биде опремен со ...

Машина за хоризонтално обележување за тркалезни шишиња WLM-85

7213

989866 година
  • Машина за хоризонтално обележување за кружни шишиња
  • Ампули по етикетирање

WLM-85 хоризонталната тркалезна шише машина е дизајнирана за етикетирање медицинска амбалажа (на пр., Усни течни шишиња, ампули, ампули), канцелариски материјал (на пр., Пакување за цврсти или течни лепила), како и производи како што се батерии. Опремата е опремена со plateвезда плоча за непречено снабдување со материјал и функција за набудување за автоматско запирање на струјата кога нема материјал. Структурно, плочката со starвезда за хранење лесно се расклопува, механизмот за прицврстување на замаецот е од типот на кревање, со што работата и одржувањето се изведуваат лесно и едноставно. Метод на обележување: хоризонтално трчање на подвижна лента. Точноста на обележувањето се постигнува со фиксирање на положбата на ролната на етикетата. Форма на шишиња: шишиња со широк круг и шишиња со нестабилно дно. Материјал: пластични шишиња, стаклени шишиња, метални шишиња. Опсегот на етикетирани производи: прехранбени производи (колбаси, слатки), лекови (орални течности, раствори за инјектирање (ампули), ампули), канцелариски материјал (корективни ...

Опрема за обележување на голема брзина за ампули и ампули WLM-75

7207

989815 година
  • Опрема за обележување со голема брзина на ампули и ампули
  • Етикетирани ампули

WLM-75 шише со голема брзина и опрема за обележување на шишенцето е целосно нов вид на програмабибилен микро-компјутеризиран систем за серво етикетирање. Системот реагира брзо користејќи функции за автоматско скенирање и меморија, без влезен сигнал и поставки и работи стабилно без дефекти подолго време. Фабрички инсталиран компјутерски интерфејс ги прикажува сите параметри за работа и системските информации на екранот. Состојба на работа на опремата во поглед на операторот, што може брзо да ги елиминира сите отстапувања во времето и да ја зголеми ефикасноста на производството. Леснотијата на управување може да го намали времето за обука на персоналот и да заштеди трошоци за работна сила. Функции за набудување: системот може да контролира вакви проблеми како што се отсуство на етикета, нарушување на интегритетот на етикетата, губење на етикетата, стоп за итни случаи, конверзија на фреквенцијата на девијација, како и отсуство на лента за копирање на печатачот, итн., ова ќе го запре системот и ќе даде сигнал. Оваа опрема ...

Систем за обележување на шишиња со вертикална кружница што може да се програмира CTPE-82

7207

989814 година
  • Програмибилен систем за обележување на вертикални кружни шишиња
  • Етикетирање на кружни шишиња

Програмабилниот систем за вертикално обележување за шишиња со шишиња CTPE-82 се користи за обележување на цилиндрични шишиња со голем дијаметар во фармацевтската, прехранбената индустрија и хемикалиите за домаќинства. Серво моторот Schneider се користи од уредот за пренос на етикетата за да се обезбеди стабилност и голема точност на преносот. Стапката на добиточна храна може да достигне 120 m / min. Уредот за пренос на етикетата е опремен со сервомотор Sanyo 750W за да обезбеди стабилност и висока точност. Широк спектар на апликации, одлични карактеристики и најдобра цена. Детална помош преку Интернет и автоматски функции на алармот кога се појавуваат грешки. Автоматски ја открива големината на шишето и должината на етикетата, автоматски ги прилагодува поставките, интелигентната контрола без рачно работење (опција). Екран на англиски јазик. Екран на допир за практично работење. Меморија за 50 групи оперативни параметри (како што се големината на шишето, должината на етикетата), што го олеснува менувањето на шишињата без да ги ресетирате поставките. Може да се користи опционален пневматски или инк-џет печатач ...

1 2 3 4