Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Продажба од производители / Архива по категорија „Опрема за стерилизација по миење и сушење во ламинарен проток“

Опрема за стерилизација после миење и сушење во ламинарен проток

Фен за стерилизација на озон во тунел ZXP-MG

7207

989810 година
  • Фен за стерилизација на озон тунел
  • Стерилизација на медицинска опрема

Фен за стерилизација на озон од тунел ZXP-MG се користи за сушење и стерилизација по миење на пластични садови за капки за очи, орални течности во фармацевтската и прехранбената индустрија. Системот за греење и озонизаторот на оваа машина може да се контролира автоматски и во даден режим. Брзината на подвижникот е прилагодлива во даден опсег. Фенот е опремен со параметарски дисплеј, сегмент дисплеј, автоматско печатење на мемориски податоци и сигнали за предупредување. Сигурна заштита на ламинарниот проток во системите за довод и ладење на воздухот обезбедува целосна дезинфекција на животната средина. Оваа машина се карактеризира со стабилно работење, добар квалитет на стерилизација, сигурност, лесна работа, лесна поправка и одржување. Во согласност со стандардите за ГМП.

Тунел за стерилизација и сушење во ламинарен проток JFHX-5

7207

989809
  • Тунел за стерилизација и сушење во ламинарен проток
  • Стерилизирани и сушени ампули

Тунелот за стерилизација и сушење во ламиналниот проток JFHX-5 е направен земајќи ги предвид најсовремените технологии кои постојано се подобруваат, целосно ги исполнува барањата на GMP стандардот. Лесно за чистење и добро препорачано од препораките на клиентите. Тој е опремен со Mitsubishi течен кристален екран на допир (PT) и програмабилен контролер кој може да се програмира Mitsubishi (PLC), кој ви овозможува точно да ги програмирате единиците и да ги контролирате параметрите на процесите на топлина и работната состојба на целата машина. Количината на воздух во машината може да се постави со автоматско менување на балансот на фреквенцијата. Сегментиран приказ на параметарот автоматски го прикажува и снима алармот за дефект. Комплетен систем за чистење на ламинарен проток од 100 класи на влезот на воздухот и на ниво на ладење, спречувајќи влегување на воздухот надвор, заштитувајќи го операторот во работната просторија. Користејќи механизам за споеви за да преместите чиста трака. Во согласност со GMP стандардот.

Тунел за стерилизација и сушење во ламинарен проток JFHX-7

7207

989808
  • Тунел за стерилизација и сушење во ламинарен проток
  • Сушење на ампули, ампули

Тунелот за стерилизација и сушење во ламинарен проток JFHX-7 е направен земајќи ги предвид најсовремените технологии кои постојано се подобруваат, целосно ги исполнува барањата на GMP стандардот. Лесно за чистење и добро препорачано од препораките на клиентите. Тој е опремен со Mitsubishi течен кристален екран на допир (PT) и програмабилен контролер кој може да се програмира Mitsubishi (PLC), кој ви овозможува точно да ги програмирате единиците и да ги контролирате параметрите на процесите на топлина и работната состојба на целата машина. Количината на воздух во машината може да се постави со автоматско менување на балансот на фреквенцијата. Сегментиран приказ на параметарот автоматски го прикажува и снима алармот за дефект. Комплетен систем за чистење на ламинарен проток од 100 класи на влезот на воздухот и на ниво на ладење, спречувајќи влегување на воздухот надвор, заштитувајќи го операторот во работната просторија. Користејќи механизам за споеви за да преместите чиста трака. Во согласност со GMP стандардот.

Тунел за стерилизација и сушење во ламинарен проток JFHX-9

7206

989807
  • Тунел за стерилизација и сушење во ламинарен проток
  • Стерилизација

Тунелот за стерилизација и сушење во ламиналниот проток JFHX-9 е направен земајќи ги предвид најмодерните технологии кои постојано се подобруваат, целосно ги исполнува барањата на GMP стандардот. Лесно за чистење и добро препорачано од препораките на клиентите. Тој е опремен со Mitsubishi течен кристален екран на допир (PT) и програмабилен контролер кој може да се програмира Mitsubishi (PLC), кој ви овозможува точно да ги програмирате единиците и да ги контролирате параметрите на процесите на топлина и работната состојба на целата машина. Количината на воздух во машината може да се постави со автоматско менување на балансот на фреквенцијата. Сегментиран приказ на параметарот автоматски го прикажува и снима алармот за дефект. Комплетен систем за чистење на ламинарен проток од 100 класи на влезот на воздухот и на ниво на ладење, спречувајќи влегување на воздухот надвор, заштитувајќи го операторот во работната просторија. Користејќи механизам за споеви за да преместите чиста трака. Во согласност со GMP стандардот.

Печка за сушење со вакуум со постојана температура VCT-1A

7194 година

989680
  • Бура за сушење на вакуум со постојана температура
  • Сушење во прав

Кабинет за сушење на вакуум VCT-1A со постојана температура. Лесно за контрола со копчињата на предниот панел. Вакуумската изолација ви овозможува да постигнете униформа температура на греење. Вакуумски дисплеј по аналоген индикатор и температура според дигитален индикатор. Визуелна контрола на процесот преку запечатено стакло.

1 2