Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Опрема со прегледи / Архива по категорија „Машини за полнење на тврди желатински капсули со прав“

Машина за полнење со капсула со тврд желатин во прав

Опрема за автоматско полнење на капсули SJP-8CD

7156

989301
  • Автоматска машина за полнење капсули во прав
  • Капсули за полнење со гранули

Автоматска опрема за полнење на капсули со прав SJP-8CD е наменета за целосно автоматско полнење на тврди желатински капсули со прав или микропелети: одвојување, полнење, скрининг на капсули за отпадоци, купени капсули наполнети и исфрлање на готовите капсули надвор. Има неколку канали за мерење во прав, механизам за наизменично движење и прилагодување на фреквенцијата. Опремата се карактеризира со напредна структура, најнов дизајн на десет затворени работни станици и шест работни станици, голема прецизност, низок шум и лесно заменливи матрици за различни типови капсули. Главните делови што се движат и електрониката ги обезбедуваат познати меѓународни брендови, што овозможува стабилност дури и при големи брзини. Сите делови во контакт со материјали се изработени од високо квалитетен не'рѓосувачки челик во согласност со GMP стандардот. Производството со висок квалитет обезбедува и колектор за прашина.

Автоматска машина за полнење капсули SJP-12CD

7156

989300
  • Автоматска машина за полнење капсули во прав
  • Полнење капсули со прав

Автоматска опрема за полнење на капсули со прав SJP-12CD е наменета за целосно автоматско полнење на тврди желатински капсули со прав или микроцелети: одвојување, полнење, скрининг на капсули за отпадоци, купени капсули наполнети и исфрлање на готови капсули. Има неколку канали за мерење во прав, механизам за наизменично движење и прилагодување на фреквенцијата. Опремата се карактеризира со напредна структура, најнов дизајн на десет затворени работни станици и шест работни станици, голема прецизност, низок шум и лесно заменливи матрици за различни типови капсули. Главните делови што се движат и електрониката ги обезбедуваат познати меѓународни брендови, што овозможува стабилност дури и при големи брзини. Сите делови во контакт со материјали се изработени од високо квалитетен не'рѓосувачки челик во согласност со GMP стандардот. Производството со висок квалитет обезбедува и колектор за прашина.

Автоматска машина за полнење капсули SJP-20CD

7156

989299 година
  • Автоматска машина за полнење капсули во прав
  • Капсули во прав

Автоматска опрема за полнење капсули со прав SJP-20CD е наменета за целосно автоматско полнење на тврди желатински капсули со прав или микроцелети: одвојување, полнење, скрининг на капсули за отпадоци, капсули наполнети со капсули и исфрлување на готови капсули. Има неколку канали за мерење во прав, механизам за наизменично движење и прилагодување на фреквенцијата. Опремата се карактеризира со напредна структура, најнов дизајн на десет затворени работни станици и шест работни станици, голема прецизност, низок шум и лесно заменливи матрици за различни типови капсули. Главните делови што се движат и електрониката ги обезбедуваат познати меѓународни брендови, што овозможува стабилност дури и при големи брзини. Сите делови во контакт со материјали се изработени од високо квалитетен не'рѓосувачки челик во согласност со GMP стандардот. Производството со висок квалитет обезбедува и колектор за прашина.

Автоматска опрема за полнење на капсули RTC-02A

7156

989298
  • Автоматска машина за полнење капсули во прав
  • Пополнување на капсули во прав

Автоматска опрема за полнење на капсули со прав RTC-02A (гранулат, пелети, мини апчиња). Подобрениот дизајн на ротирачкиот механизам, оригиналните јапонски линеарни лежишта овозможуваат отпорност на абење и точност на машината. Комората на работната станица работи под услови на добро подмачкување, целосно е подржано внатрешното подмачкување на слотот на комората, се зголемува притисокот на маслото на пумпата за прскање, со што се продолжува работниот век на резервните делови. Зголемена работна станица на фотоапаратот. Опремата е опремена со компјутерска контрола, stepless прилагодлива фреквенција, дигитален дисплеј, лесен за употреба, интуитивен и привлечен интерфејс. Мулти-дупките за полнење обезбедуваат точност на дозата (таа е контролирана за околу 3,5%), а високата прилагодливост на процесот овозможува висок фактор на квалитет за готовиот производ (99%). Дополнителна функција на контрола на капсулата за префрлување надвор од машината (што е побезбедно и побрзо). Изборниот систем за контрола на копче со притискање на копче ја поедноставува работата. Структурата на опремата е затворена и безбедна за операторот ....

Автоматска опрема за полнење на капсули RTC-02C

7156

989297
  • Автоматска машина за полнење капсули во прав
  • Полнење капсули со прав

Автоматска опрема за полнење на капсули со прав RTC-02C (гранулат, пелети, мини апчиња). Подобрениот дизајн на ротирачкиот механизам, оригиналните јапонски линеарни лежишта овозможуваат отпорност на абење и точност на машината. Комората на работната станица работи под услови на добро подмачкување, целосно е подржано внатрешното подмачкување на слотот на комората, се зголемува притисокот на маслото на пумпата за прскање, со што се продолжува работниот век на резервните делови. Зголемена работна станица на фотоапаратот. Опремата е опремена со компјутерска контрола, stepless прилагодлива фреквенција, дигитален дисплеј, лесен за употреба, интуитивен и привлечен интерфејс. Мулти-дупките за полнење обезбедуваат точност на дозата (таа е контролирана за околу 3,5%), а високата прилагодливост на процесот овозможува висок фактор на квалитет за готовиот производ (99%). Дополнителна функција на контрола на капсулата за префрлување надвор од машината (што е побезбедно и побрзо). Изборниот систем за контрола на копче со притискање на копче ја поедноставува работата. Структурата на опремата е затворена и безбедна за операторот ....

1 2 3 ... 7