Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Опрема за пакување / Архива по категорија „Машини за завиткување на целофан“

Машини за завиткување на целофан

Картонска кутија Целофанатор FB-17

382

921557
  • Автоматска машина за завиткување со вообичаена целофан
  • Автоматска машина за завиткување со вообичаена целофан
  • Автоматска машина за завиткување со вообичаена целофан
  • Автоматска машина за завиткување со вообичаена целофан

Автоматска машина за индивидуално завиткување на целофан картонски кутии со лекови и козметички производи. Просечната продуктивност е 60-120 кутии во минута. Автоматски кутии за напојување. Погоден за употреба во фармацевтската индустрија за пакување на целофан на таблети и капсули со желатин. Тежина 500 кг. Максимална автоматизација на сите процеси. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за пакување. Пред пратката до клиентот, опремата се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.